Albins dag

Idag är det 1:a Mars, en ny månad och Albin har namnsdag idag. Inte nog med det så blev han faktiskt 1½ år igår, eller ja. Han är ju född den 29:e, men det är ju bara 28 dagar i Februari, förutom vart fjärde år. Så jag anser att det blir sista dagen på månaden. Mammas stora kille, herregud vad tiden rinner iväg. Och vilka framsteg som sker hela tiden, det är så roligt att se. Albin är fortfarande lika vild, tjurig och klättrig. Kan fortfarande driva mig till vansinne ibland, men som tur är så går det ju över snabbt. Det är tur att han är så söt och världens goding, han är bra på att pussas & kramas och det gillar vi. Han surrar väldigt mycket, kommer på nya ord emellanåt och härmar oss väldigt ofta. Han dricker som en galning, han älskar drycker av alla dess slag. Trivs jättebra hos dagmamma, där han får leka med barnen. Nätterna är oftast ganska jobbiga fortfarande, det är bara någon gång emellanåt som det blir en bra natt. Men han ligger iallafall i sin egen säng i sitt eget rum, så det får vi vara glada för.
Det bästa han vet är fortfarande hockey och lastbilar. Som jag redan nämnt så brukar han lägga sig i sängen och säga "Bam" och vill att vi ska sätta på hockey på teven. När han får följa med pappa på Brorssons blir han nästan en annan pojke, han svävar som på moln, det är verkligen hans paradis.
Mormor & morfar är såklart hans favoriter eftersom dom är bäst, och för att han träffar dom ganska så ofta. Även alla hans kusiner såklart. Edvin, Oliver, Rasmus och Hugo som han träffar oftast är han väldigt förtjust i.
Slutligen så säger jag bara ett stort grattis till min älskade goa lilla son, vi älskar dig Albin ♥


Albin med pappa i badet igår ♥


Kommentarer
Postat av: Emma

Grattis till sötaste Albin både på namnsdagen och på 1½ års dagen :)Skönt att han sover i egen säng iaf, då kommer nog snart det andra med, hela nätter! :)

Hur är det annars med Nilsson familjen?Kramar

2010-03-01 @ 11:01:43
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0