Söndag den 3:e Januari

Det är nästan så att det börjar eka här på bloggfronten! Jag kanske har sagt det, men jag säger det igen - vårat internet har ju lagt av, eller det är det mobila modemet som gått sönder totalt. Så jag kan bara använda mobilen, vilket jag varken har så mycket tid, lust eller ork till. Tänkte att jag måste skriva några rader nu eftersom det var 5 dagar sen sist. Nyår har svischat förbi och vi har haft det bra, lugnt och skönt. Har varit några extremt jobbiga nätter och lite griniga dagar för den lilla herrn bara. Men annars så. Har varit otroligt skönt att Tommy varit ledig och hemma i 4 dagar, och en jäkla tur också! Nyårsafton firade vi först med lek och mys hos mamma och pappa. Där blev det även god middag - "Fredagsfavoriten". Carina och Kent var också där med oss. Strax före tio gick vi bort till Oppe och Malin där det blev kaffe och hemmagjord dajmglass. Sedan spelade vi sällskapsspel - jag vann! Och på tolv-slaget stod vi ute i kylan, sköt raketer och skålade för det nya året. Hemma hos mamma & pappa hade Albin vaknat strax före tolv, så han fick vara med på självaste slaget han också, den busen! Dom andra dagarna har bara rullat på som vanligt. I helgen har vi fått lite gjort, dammsugning och en massa tvättande bland annat. Igår fick vi besök av min kompis Jessika och hennes kille Micke, som jag aldrig hade träffat. Det var jättetrevligt, vi fikade och surrade. Albin fick en julklapp av Jessika & Annette, en jättefin lastbil (bärgare). Den gillade han skarpt och har lekt med den mycket. Idag har vi storhandlat och tvättat ännu mera tvätt. Vi följde även med pappa Tommy till hans jobb där Albin fick sitta med i lastbilen, snacka om lycklig!? Senare tog jag ett bad med Albin innan han skulle läggas, han somnade klockan åtta. Sedan dess har jag nästan bara suttit och njutit av lugnet. Har ställt klockan på 7, får se när vi lyckas ta oss upp. Det beror på hur Albin sovit inatt och hur trött han är. Men han ska ju nämligen till dagmamma. Nu ska jag snart försöka sova här, får se när jag återkommer...

Kommentarer
Postat av: MammaIda

Ja det tycker jag absolut att barnen ska få göra :)

Är sjukskriven nu och det blir mkt vila nu.



Kram!

2010-01-05 @ 09:35:25
URL: http://juliasmammaida.blogg.se/
Postat av: MammaIda

Jag hoppas bebis är nöjd över lite vila nu, och att h*n inte tänker komma llt för tidigt så man får ligga nere i Sundvall =/ VIlken mardröm alltså!



Kram!

2010-01-05 @ 11:22:23
URL: http://juliasmammaida.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jobbigt med internet strul!

2010-01-05 @ 20:23:50
URL: http://pluppy.blogg.se/
Postat av: Anna-I kampen mot barncancer.

Kikar förbi, det var ju så länge sedan sist :-)

2010-01-05 @ 23:40:03
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: MammaIda

Ja, bebisen är fixerad så magen är väldigt lågt ner nu. Så det gör sjukt ont då jag går =/

Men det kan jag leva med =)



Kram!

2010-01-06 @ 12:33:06
URL: http://juliasmammaida.blogg.se/
Postat av: Victoria

Hur är det med er? Ja det är verkligen skönt att hon är som vanligt nu när tänderna börjar komma.

2010-01-06 @ 13:53:41
Postat av: Victoria

Jag gjorde ansökan via nätet och där fick man bara göra ett val så vi valde skedom inte för att jag tror att vi kommer att få där på grund av att det är många som vill ha där. Annars tar vi gärna en dagmamma.

2010-01-07 @ 10:55:08
Postat av: MammaIda

vi köpte den i sundsvall, toyurus :)



Kram

2010-01-07 @ 12:36:37
URL: http://juliasmammaida.blogg.se/
Postat av: Emma

Just ja.. det förklarar ju det hela. har undat ett tag om du lagt av åh blogga men då fick jag svaret :)Hoppas allt är bra med er där uppe i Norrland :)



Kalla kramar från iskalla Skåne :)

2010-01-07 @ 13:29:27
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: MammaIda

Den kostade nästan 2000 kr, värt varenda krona :)



Ja, hon älskar att pussas och goa med magen !

Så länge hon inte ska börja klappa - för det gör ont :D

Kram!

2010-01-07 @ 14:05:58
URL: http://juliasmammaida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0