Onsdag

God morgon!

Då har halva veckan gått och Tommy har bara två arbetsdagar kvar. Måtte dom gå snabbt och smidigt för oss som är hemma. Natten blev tyvärr inte så bra som jag hoppades på, Albin höll sig kvar i sin säng men han vaknade flera gånger och ville knappt somna om. Sen 4.30 i morse har vi mest varit vaken, fast jag kände mig helt död när vi till slut klev upp 6.30.

Har skjutsat iväg skrutten till dagmamma och han var så duktig & söt. Jag fick pussar, kramar och han vinkade hejdå. Tommy hade tid hos tandläkaren idag vid 8, har precis kommit hem och lagt sig i sängen igen. Han somnade ju trots allt vid 2.30 inatt.

Jag har börjat dricka en mugg välling varje morgon. Det är alltså frukostvälling med fullkorn för vuxna. Den är ju ganska god, nyttig och mättande. Drack även idag och det blir så härligt i magen... Jag gillar ju inte alls någon gröt eller så, så därför kan ju fullkornsvälling vara ett ganska bra alternativ?

Just nu sitter jag under en filt framför nyhetsmorgon. Måste nog släppa ut katterna en stund, för dom är som galna här och jagar varandra. Jag ska nog även göra mig lite kaffe att surpla på, ha en bra dag!


Älsklingen ger mig en slängpuss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0