Kallt

Är så förbannat le denna kyla nu, 31 minusgrader var det i morse. Inte var det bättre att man var som en zombie efter en hemsk natt. Men man får väl vara glad att man inte varit tvungen att gå ut, gick ut första gången nu ikväll för att slänga soporna och fy fan säger jag bara!

Dagen har varit lång och jag har varit trött. Men den har varit precis som vanligt. Det har varit bus, lek, tv, lite grin osv. Jag har fått några småsaker gjord iallafall, rengjort och bytt sand i kattlådan, rengjort bilstolen ordentligt och flitt undan lite. Jag & Albin tog även ett varmt bad som var välbehövligt för oss båda.

Albin fick flaskan och somnade efter sju, då tittade jag på Biggest Loser. Sedan myste jag ner mig i sängen med datorn, te-koppen och slog på Svensson dvd:n. Så här sitter jag, ska väl se något avsnitt till och kanske läsa lite bok. Sedan får vi se om jag får sova nånting, jag ber till gudarna om en bra natt!

Imorgon bitti ska nog Albin få åka till dagmamma, det beror såklart på hur natten blir och om han pallar. Men han är iallafall mycket bättre nu, väldigt snorig bara men annars lugnt. Sedan vet jag inte om det var magsjuka eller om det var något annat. Det var bara den där storkräkningen och att han verkade må lite kymigt i Söndag. Sedan har han bara varit förkyld som innan och lika vild som vanligt...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Han kanske ska vara hemma om det finns risk för att det är magsjuka? finns väll andra barn där som kan bli smittade?

2010-02-23 @ 21:40:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0