Äntligen Fredag!

Igår var det inge vidare med Albins humör, inte mitt heller vill säga eftersom det utmanas hela tiden. Till slut fick jag nog och vi klädde på oss, tog bilen och for. Då möter vi Tommy helt plötsligt och jag blev alldeles chockad eftersom han jobbade. Men då ringde jag upp honom, han hade rast och skulle hämta en pizza. Så vi åkte bort till Brorssons och umgicks med honom under hans rast, det uppskattade såklart Albin väldigt mycket.
Efter det hämtade jag ut H&M-paketet på OK, sedan åkte vi till Anneli, Max och Mathias och hälsade på. Grabbarna lekte en massa på Max rum, ritade och spelade bandy. Sedan kramade dom varann två gånger när vi skulle åka hem, sötproppar! Så det blev ett bra slut på dagen ändå.
När vi kom hem förberedde jag Albin för nattning, han fick flaskan och somnade efter halv åtta. Då fick jag sätta mig i lugn och ro och njuta av alla hans nya kläder, jag är så nöjd. Nu är det iallafall lite utökat i hans byrå, men mer behövs!
Sedan tog jag det bara lugnt framför teven en stund som vanligt...

Tommys arbetsvecka slutade igår kväll. Tyvärr blev det en jobbig natt, framför allt för mig och Albin. Men i morse klev vi upp, åt frukost och myste. Han har fått busa och tittat på datorn med pappa. Han är så otroligt söt när han diggar till all musik. Det spelar oftast ingen roll vad det är, men han har dock några som är lite mer favoriter.
Sedan "hjälpte" han Tommy att snagga sig, fick lunch och nu sover han en lur. Även pappa sussar i soffan. Det är packat och klart så när dom vaknar är vi redo att åka. Först blir det ett stopp på ica för att handla med oss några saker, ska kolla om jag hittar någon bra bok också nu när det är bokrea.
Vi ska besikta min mondeo klockan 15, sedan får vi se vad vi hittar på. Pappa jobbar ju till 18 och mamma till 21, så trist!

Längtar tills imorgon, då vi ska åka till Övik och titta på hockey. Blir roligt att se Foppa, även om jag inte håller på Modo, han är ju en klass för sig. Det har även blivit en liten ändring, egentligen skulle Rasmus följa med men nu ska han vara hos sin pappa istället. Så Maja tar hans plats och det blir ju riktigt roligt, att åka vi fyra. Blir nog mysigt!


Älskade hjärta


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0