Inte vilka som helst!

Det är inte vem som helst som har namnsdag idag, nej det är lilla Albin minsann! Albin heter Mikael i andranamn och det är Mikael-dagen idag. Namnet har han fått efter min pappa (Albins morfar) som också heter Mikael i andra namn. Så stort grattis till dom båda, två av mina absoluta favoritkillar ♥

(Albin med morfar på båttur en dag i sommarvärmen)


Kommentarer
Postat av: M.

Nä man stressar ju alltid mot slutet:PNäe hon kanske inte gjorde det =/ Eller så fick hon inte tillräckligt bara. Ah ja tro ja ska ge båda Hedda och Emanuel de sista i flaskan. Bättre de än att de går å bli gammalt :) De va ju ingen billig liten flaska direkt!Ja men precis. Å så är de närmare till min släkt också i hammarn/kälarne, om man kör över berg då:)

Jadu, just nu går han ju kursen i Umeå, men den lär han förhoppningsvis bli klar med i november. Sen vet jag faktiskt inte vad han har planerat. Antingen hamnar han väl i ramsele å kör traktor nånstans eller så kanske de bli nå bergjobb nånstans. Vad gör dudå? Är du fortfarande mammaledig?

2009-09-29 @ 13:27:05
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/
Postat av: MammaIda

V 13.

ja, det är helt otroligt vad man redan önskar det var närmare BF. Är så nyfiken på vad det blir :)

2009-09-29 @ 13:29:27
URL: http://juliasmammaida.blogg.se/
Postat av: Emma

Grattis till prinsenSv: Ja men eller hur, det är ju det man får höra. Hur det växer in för varje dag man närmar sig BF. Men jag antar att jag ska sluta tänka på det och försöka tänka på nu:et och hoppas på det bästa och efter utredningen så vet jag vad jag kommer och inte kommer få vara med om!

Kram

2009-09-29 @ 13:55:09
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: ♥ Mamma Russin

grattis till dina favvo killar..:)hoppas ni mår toppen gumman..:)

2009-09-29 @ 15:25:20
URL: http://enburkrussin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0