Blir aldrig som man tänkt sig

Så ja, första inlägget för idag. Det blev inte riktigt som planerat dom här dagarna. Pappa spacklade ju det lilla som behövdes igår kväll. I morse när han skulle sätta igång så fanns det en bit tapet nere vid golvlisten som var lös. Han skulle dra bort den och vips så såg han att väggen var mycket värre än han trodde. Den var så tjockt och löst att han var tvungen att riva bort på hela väggen. Det satt 3-4 stycken olika lager med tapet och han sa att om vi hade satt på tapetklister och tapet på det där så hade dte kunnat börja lossna ganska så fort. Men tapeten hade inte ens kommit hit till Ramsele än. Så om väggen hade varit bra och pappa hade tänkt tapetsera så hade han blivit vansinnig om den inte fanns. Så det var ju tur i oturen! Men nu dröjer det lite till innan väggen blir fin, så tyvärr bjuder jag inte på bilder än...

Annars har dagen varit bra i största allmänhet. Man har fått hållit på med lite annat medan mamma har myst med Albin och gått ut med honom i vagnen en sväng. Katterna har varit ute ganska mycket och det är skönt, både för dom och för oss. Jag tror att Kattis har skött sig idag, så vitt jag vet. Jag hoppas det! Och så hoppas jag att det ordnar sig mellan henne och Kitty. Hon har en jäkla respekt för sin mor, så det löser sig nog. Kitty morrar och fräser så fort Kattis är i närheten och då sticker hon, hihi stackers lilla! Men det är bra att hon lyssnar, hellre så än att dom ska busa, bråka och leva om. Dom verkar iallafall trivas och det är ju bra. Kitty är så mysig!

Tommy fick en bra dag idag, kom hem redan klockan 12. Så då fick man umgås lite mera. Vi åt god kycklingfilé med ris och det bästa av allt var att vi åt utomhus i strålande väder. Otroligt att det är den 15:e September och vi kunde sitta ute och käka, härligt!

En sak som jag utelämnat, eller snarare glömt att tala om, är att Albin har ett fasligt problem med ett ben just nu. Han har ont, haltar, kan knappt gå ibland, ramlar och har sig. Han som är så stadig annars. Det är så synd om honom, tänk att inte förstå liksom? Usch! Antagligen så har det att göra med förkylningen som han har och har haft i 2½ vecka nu. Man kan tydligen få så att förkylningen tar sig till lederna, i detta fall verkar det vara höften. Det finns t.o.m ett lustigt ord som dom kallar just detta - "Höftsnuva". Det började igår morse och har varit hela tiden sedan dess. Går det inte över, så måste vi kolla upp det. Ibland kan jag känna lite oro ändå. Jag känner några som har en liten pojke som började halta helt plötsligt, och då hade han en tumör, som satt långt ner i ryggen tror jag. Nu tror jag inte att det är något sånt här, absolut inte! Men jag hoppas att det är något lindrigt som går över och inte något allvarligt. Jag vill att det går över fort också, för det är verkligen inte roligt för honom. Men jag kan tala om att han är väldigt söt när han går omkring och haltar. Mammas prins! Han har annars varit bättre än vanligt dom här senaste dagarna, somnat lättare, varit gladare och ännu mera go. Som det ska vara ♥ Hoppas det fortsätter så, mot ett bättre håll!

Har även glömt att berätta att mamma och pappa hade med sig en kasse med saker från min bror Christoffer. Det var en vinteroverall, ett par vinterkängor, två par rejäla fodrade stövlar, en mössa och två stycken fleecejackor. Det var ju jättebra, så har Albin lite saker iallafall. Allt var jättefint och bra storlekar. Men det är ändå lite vi måste inhandla såklart, och det är ju bara roligt.

Får se vad som händer imorgon, kanske åker vi och hälsar på någon? Måste iallafall in på byn, köpa mera flytande alvedon på apoteket bland annat...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0