Flickan som lekte med elden

God kväll! Nu sitter jag här hemma i tv-soffan och är nöjd över dagens slut. Har både lekt, busat, myst och "bråkat" med min älskade lilla prins idag. Som alla andra dagar alltså... Tommy kom hem från jobbet, snaggade sig själv som han oftast gör en gång i veckan. Sedan tog han med sig Albin ut med bilen en sväng. Och jag fick ta mig ett bad i lugn och ro för en gångs skull. Passade även på att raka benen, för jesu namn hur dom såg ut! Skönt var det iallafall. Sedan kom grabbarna hem med pizza till oss lyckliga tu, som vi gottade i oss medan Albin fick nöja sig med Lasagne. Han fick såklart smaka pizza av mamsen, han älskar pizza!

Sedan gjorde jag mig i ordning för bio, man må ju se någorlunda mänsklig ut då man ska visa sig bland folk. Så jag la på lite smink och tog på mig kläder som var bekväma. Sa hejdå till Albin & Tommy och gick bort till svärfar för att låna hans bil in på byn. Tog ut pengar och köpte en dricka på ica innan jag parkerade utanför bion, gick in med stor nervositet men med ett leende på läpparna. Träffade Jennifer & Co som jag fick sitta med.
Jag är lika imponerad av denna film som den förra och jag ville inte att den skulle ta slut. Längtar som en galning efter att få se den tredje. Lisbeth Salander är ju en Gudinna. Hur kan man spela så bra och passa så bra i en roll som hon gör? Hon ska ha en eloge! Och som jag sagt förr, så älskar jag ju även Michael Nyqvist.

Anledningen till min nervositet var angående Albin och hans läggning (alltså sängläggning, haha). Han har totalvägrat att pappa ska lägga honom och det har han gjort sen Tommy började jobba, framför allt då han körde plant i 5-6 veckor. Eftersom han nästan aldrig var hemma och det bara var mamma mamma mamma, dag ut och dag in. Dessutom så är han ju lite mammig också såklart. Men jag hoppades så innerligt att han skulle somna gott och att det skulle gå lugnt till ikväll, både för Albins och Tommys skull. Kunde inte riktigt slappna av där jag satt. Men till slut så skrev Tommy "Han sover gott" i ett sms till mig vid åtta-tiden. Då blev jag lugn! Han hade totalvägrat flaskan och blivit hysterisk, som alltid. Men han hade till slut somnat i Tommys famn ändå...
Det var faktiskt väldigt skönt och väl behövligt att få komma hemifrån, barnfri en liten stund.

Mina prinsar ligger tillsammans och sover just nu, jag flyttade in Albin för en liten stund sedan eftersom han vaknade och inte ville somna om i sin säng. Jag tänkte gå och joina dom nu. Får se vad morgondagen har att erbjuda, godnatt!


Kommentarer
Postat av: Myran

Skönt han somnade, så du kunde slappna av! =)

2009-10-03 @ 08:05:09
URL: http://zebramyran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0