Härligt

Jag fick en härlig kommentar, självklart anonymt, vad annars? Det måste vara någon som inte känner mig och framför allt inte har en aning om hur det är att vara överviktig. Och vad ska man säga? 

Jag tror nog att det är många som förstår mig, när jag säger att det är fruktansvärt svårt att ta tag i och framför allt att klara det. Jag har jättedåligt självförtroende, har alltid haft men ännu mer nu senaste åren då jag blivit större. Jag har dålig självdisciplin och motivation. Dessutom är jag en sån som "tröstäter", om man kan kalla det så?

Sedan så kan jag ju även passa på att berätta att jag gått upp väldigt mycket i vikt sen min "olycka" 2006. Då jag fick fraktur i ryggen. Har inte rört på mig så mycket sedan dess. Varit sjukskriven, mest suttit hemma och... ja, ätit! Sitter fortfarande mycket hemma, har fortfarande väldigt mycket värk, ibland lite deprimerande tankar och gillar fortfarande att äta.

Detta får bli mitt svar på kommentaren. Jag har ingen annan än mig själv att skylla och det vet jag. Men det är tufft! Och jag måste väl få skriva om detta och sucka hur mycket jag vill? Det är ju min blogg! Sen så tycker jag inte att det var någon vidare bra kommentar och jag fullkomligt hatar när dom är anonyma!

Om det vore så enkelt så skulle det ju inte finnas så mycket fetma här i världen?

Tack för mig!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Ja du Karin, jag läste den anonyma kommentaren och kan inte göra så mycket annat än att skratta! Stå på dig ! Och du... du är fin som du är!!!

2009-10-05 @ 17:33:51
URL: http://pluppy.blogg.se/
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Men vännen, vilken bild du valt!

Du är inte ens närheten så stor som henne! :)



Hoppas att "Anonym" blev nöjd med svaret...för vi lever i en värld där det finns överflöd av mat och godis, det gör det hela lite svårare...



Kramar!

2009-10-05 @ 17:53:19
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Emma

Ta inte åt dig!

För det första, hur feg är man inte när man är anonym? Stå för din åsikt fegis! Jag tål inte dom, och du bör absolut inte ge personen/personerna all din uppmärksamhet!



För det andra, det är visat att mer än 87% av svenskarna tröst äter så du är knappast ensam om det!



För det tredje, när man har värk så varken orkar man eller finner lusten på samma vis. Talar av egen erfarenhet. Man vet att gör jag si eller så så kommer jag få såhär ont sen.. Och hur kul är det då att träna?



För det fjärde, skaffa självförtroende för du ÄR SÖT, TREVLIG, OMTÄNKSAM, ROLIG



KRAMAR

2009-10-05 @ 18:07:30
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: Jannike

Härliga, underbara, fina Karin!

Du är vacker som du är och en sån fin person. Människan bakom kommentaren har uppenbarligen träffat dig. Förr eller senare kommer du att finna kraft att "ta tag i" saker och ting.

Tills dess, lev och njut av livet och din lilla familj.

Kram Jannike

2009-10-05 @ 19:55:07
Postat av: MammaIda

Stå på dig Karin, du är fin som du ÄR !

2009-10-05 @ 19:57:10
URL: http://juliasmammaida.blogg.se/
Postat av: Agnes

Om det vore enkelt att gå ner i vikt så skulle varenda människa vara pinnsmal. Jag är inte heller någon Anna Anka direkt och har drabbats av "Sambosyndromet" som många andra. Du vet, mysa på kvällarna med en massa gott och så gravidkilon på det. Tjugo kilos viktuppgång sen min sambo och jag träffades för fem år sedan. Helt tokigt!

Men det VIKTIGASTE är ändå att man mår bra, med eller utan övervikt. Som dom brukar säga - det är ju insidan som räknas:)

2009-10-06 @ 00:13:50
URL: http://agneslauedberg.blogspot.com/
Postat av: Emma

Hoppas du är lite gladare idag, saknar ju dina inlägg!

Kramar

2009-10-06 @ 14:41:34
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: Annette

Jag håller med dig totalt Karin, den som har skrivit den kommentaren vet inte hur det känns.

Det är bara att borsta av och fortsätta. Man gör ju det man klarar av för tillfället. Ibland behöver man ha lite mer motivation, och det är ofta svårt att finna det hos sig själv, man behöver någon hyper människa runt om sig?

Sen är det helt klart att man ska få skriva vad tusan man vill i sin egen blogg, den är till för det! Man ska få lätta på trycket! Den som inte vill läsa är ju inte tvingad till det. Jag gillar inte människor som livnär sig på att såga ner andra, de är oftast inte lyckliga själv. Tragiskt!



KRAMAR!

2009-10-06 @ 20:44:38
URL: http://www.aninette.blogspot.com
Postat av: Jannike

...har uppenbarligen ALDRIG träffat dig...

Missade ett ord när jag skrev min kommentar, förlåt!

2009-10-07 @ 09:46:47
Postat av: Pernilla

Hoppas inte du ska sluta blogga nu pga den där anonyma kommentaren. Du vet ju allt om dig bäst själv och din vikt är något som du har med att göra, inte någon annan.



Jag tycker dock att det är okej att kommentera anonymt, vill man det så ska man göra det oavsett vad som skrivs. Att folk är "elaka" över internet är sånt som händer. Och, jag tycker att du får klaga och gnälla över vikten eller vad det än är hur mycket du vill. Det är ju som sagt din blogg! Jag gnäller jävligt mycket i min också ;)



Kram

2009-10-07 @ 16:51:17
URL: http://familyportrait.bloggproffs.se/
Postat av: Matilda

Jag håller själv på att gå ner i vikt och de är den största resan jag gjort i mitt liv. Kan ju inte skryta om något självförtroende heller precis men de är ju alltid lättare att gå upp än ner tycker jag.

Lycka till i din viktminskningsresa :)

Kram

2010-05-25 @ 16:00:34
URL: http://mollekindahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0