Kycklingmamman

Kvällen har varit relativt lugn. Vi åt god kycklingmiddag, jag älskar ju som sagt kyckling. Tommy och Albin tog ett bad, vilket var väldigt uppskattat av den lille prinsen. Sedan lekte dom litegrann medan jag höll på med mitt. Tog mig an sånt där tråkgöra som jag inte gör så ofta, nämligen att rensa lite bland papper och annat skrot. I byrån till exempel. Fick inte sån bra ordning än, det hann jag inte. Men lite försvann ju iallafall. Och så satte jag in en massa papper i en pärm, så där blev det lite ordning. Albin somnade strax efter klockan åtta och Tommy somnade väl strax därefter. Jag satte mig framför teven med mitt kamomillte. Först var det design Simon & Tomas som jag fullkomligt älskar, sedan blev det CSI. Nu ligger jag i sängen och hör på en karl som andas högt. Så jag får väl göra det gamla vanliga, stirra i taket och vrida & vända på mig tills jag får äran att somna. Brukar aldrig somna före klockan 3 nu för tiden, börjar bli fruktansvärt irriterande. Och nu när jag inte har något internet så har jag ingenting att göra här på sena kvällarna heller. Äsch, får se fram emot morgondagen och hoppas att den blir lyckad. Imorgon bitti ska vi träffa dagmamman, mammor och barn borta på kyrkis klockan 9. Blir nog roligt för Albin att leka och busa med barnen. Nu sätter jag punkt för ikväll, godnatt!

Kommentarer
Postat av: Jannike

Karin, har du testat ljudböcker? Du kanske kan lägga dig tidigt och lyssna på dem så kanske du somnar, om inte annat får du lite vila och kan drömma dig bort i en bra bok. Ett litet tips bara...

Kram Jannike

PS Friggs har ett gott och bra te som heter kvällsro också. Sen så har jag läst att man ska undvika TV och dator ett par timmar innan man ska sova eftersom apparater stimulerar hjärnan och håller aktiviteten uppe.

Kram igen :)

2009-11-24 @ 10:47:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0