Dagens allt!

Ja, den här dagen började med en hemsk natt och morgon. Somnade nämligen inte förrän klockan 6 i morse, snacka om trött och less! Så när Albin vaknade vid 7 fick Tommy kliva upp med honom, för jag var ett lik. Sedan klev jag upp vid 10.
Då var det full fart. Ner till tvättstugan för att hämta mera ren tvätt som jag tog reda på. Bädda sängen, äta nånting, leka, packa åt oss alla tre, byta i kattlådan, fylla på kattmat & vatten och vattna alla blommor mm. Tommy och Albin for iväg en sväng medan jag gjorde lite av det som skulle göras. Dom gick på ica lite snabbt, till slut somnade lillgubben.

Då satte jag mig på förarstolen och började köra mot Sollefteå.
Första stoppet blev på kiosken där vi köpte en väldigt försenad födelsedagspresent åt Stellan (han fyllde år den 4/9). Det blev ett hederligt lottpaket, men har man dåligt med tid, pengar och fantasi så har man! Väl hemma hos Stellan, Vicky och Tilda blev det gott fika, trevligt surr, lite mys med lilla Tilda gums och sedan blev det fotografering. Stellan & Vicky plockade fram alla fotostudiosaker och började knäppa för fullt på Albin. Även fast han inte riktigt ville vara still så blev det faktiskt många bra bilder. Så Stellan skulle redigera dom lite och skicka dom till oss när dom var klara. Så nu längtar jag verkligen, stort tack för att ni tog er tid, jätteroligt!

Sedan åkte vi till Trolldalen, där vi blev bjudna på god kycklinggratäng med sallad och sås. Efter det blev det lek, mys och tv. När Albin väl hade somnat var det Idol som gällde. Är mycket glad för att rätt person åkte ut ikväll, enligt mig alltså. Jag tycker att Reza är skitduktig, men jag tycker att alla är jättebra. Och av dom 5 som var kvar så gillade jag henne minst. Så jag var väldigt nervös när det stod mellan henne och Erik (som jag tycker är kunglig). Jag och mamma röstade två gånger var på honom, haha!

Nu ligger alla i huset och sover, till och med katten antar jag. Snart ska jag lägga mig och testa utmaningen jag också, men det är så att man gruvar sig!
Imorgon åker vi ner till stan en sväng, ska kolla på Lindex om jag kan hitta nånting för kupongerna. Måste fixa nånting som Abbe kan ha på sig på jul, även möjligtvis nånting till mig. Har inte så stora förhoppningar...


(En söt prins på bryggan - sommaren 09)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0