Även Abbe gillar snusdosor

Fast han får såklart bara bita på dosorna, inte smaka på snusarna. Men han gillar dom verkligen, det är nog en bra tuggleksak.

Jag lyckades få honom att somna strax efter halv tio, genom att ligga med honom på min säng. Sedan smög jag därifrån, satte mig vid datorn och framför teven. Njöt av tystnaden och lugnet. Gud så skönt för både mig och Albin. Han vaknade en gång men då la jag mig med honom igen och han somnade om. Det trodde jag aldrig, men ibland kan han då förvåna. Han sov i sammanlagt hela två timmar, duktig pojke!

Jag har druckit mitt kaffe och kikat runt lite på internet som vanligt. Albin har fått lunch bestående av en tallrik yougurt. Tommy är snart hemma, då ska vi göra oss klar och fara till Elin & Edvin...
Jag har kameran på laddning så att vi ska kuna knäppa lite bilder idag, det var ett tag sen. Batteriet har varit helt slut och har glömt bort att ladda.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsan..

kan jag få din adress?



Kramissar!

2009-05-13 @ 13:02:02
URL: http://sandram.webblogg.se/
Postat av: M.

Emanuel älskade också snusdosorna då han var mindre:) Fast fick sätta stopp för de efter ett litet tag för han lärde sig öppna dom..både "utläggningslocket" och de vanliga locket.

2009-05-13 @ 14:12:41
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh nej inte Albino med... Kan ju inte gifta mig med honom när han blir stor om han snusar ;)

2009-05-13 @ 19:38:34
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Amanda

Ludwig gillar också snusdosor. ^^ Och jag vet fler barn som också gjort det så det är helt klart en fin tuggleksak. bara locket är stängt. :o)

2009-05-13 @ 19:56:53
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0