Läkarbesök och DH

I morse tankade vi, köpte tuggummi och snus och sedan kom vi iväg i en bra tid. Var på barnmottagningen redan 10.30 och hade tid 11.00. Men vi satte oss i lekrummet, där vi träffade en annan liten Albin och hans tvillingbror Edvin som bara var 3 månader äldre än min Albin. Dom var så söta. Sedan blev det vägning, lite mer väntan, tills vi till slut fick komma in till läkaren. Där lyssnade hon bara på Albins hjärta och det lät fint. Sedan pratade vi en massa och jag talade om för henne hur Albin mår och hur han är. Sedan bestämde vi vilka prover som skulle tas. Eftersom han är så himla trött i princip jämt och inte väger så mycket så ska det kollas om han är allergisk mot gluten, mjölkprotein eller lactos. Jag tror ju inte det, men blev ändå glad att hon bestämde det. För jag hade faktiskt tänkt att jag ville det ändå, bara för att få veta och vara på den säkra sidan.

Albin fick emla-kräm på båda händer och i ena armvecket, för att bedöva lite eftersom det skulle ta ett tag under sticket. Det skulle sitta på i minst en timme. Så vi gick till kiosken, så gubben fick sin lunch. Och jag köpte mig en god räkbaguette. Då det blev dags att sticka så fick Albin sitta i mitt knä, medan jag höll fast hans kropp och hans ena hand. Ena sköterskan fick hålla och böja hans andra hand där den andra sköterskan stack honom. Och Albin märkte det inte ens, det gick jättebra. Men ganska så snabbt blev han arg eftersom han blev fasthållen. Det är alltid det som är det värsta, han blir ju less. Men dom fyllde iallafall 6 stycken rör och han var så duktig. Så när vi var klara för att gå så fick Albin en söt liten hellikopter. Blev en ganska långdryg dag. Vi for hemifrån 9.30 och kom hem 15.00...

Här hemma har det inte alls hänt mycket. Albin har varit väldigt trött och grinig trots att han sov cirka 45 minuter i bilen på väg hem. Jag och Tommy åt bruna bönor och fläsk till middag, det slank ner. Sedan har jag tagit hand om disken medan Tommy lekte med en trött och sur liten prins. Men han fick flaskan halv åtta och somnade gott. Tyvärr har han börjat vakna redan nu och verkar störas av något för han vill inte riktigt somna om trots att han är helt groggy.
Jag väntar på att få se mitt älskade Desperate Housewives, sedan funderar jag på att försöka komma i säng ganska snabbt. Kan säga att det inte fungerade så bra igår, som jag trodde.
Hoppas ni haft en bra dag...





Kommentarer
Postat av: Emma

Tur doktorn kunde läsa dina tankar om prov önskningarna, hoppas på bra svar..Men vilken söt helikopter han fick, och den funkar som napp med ;) Ännu bättre ju hehe



Bjuder annars kvällen på?

Kram

2009-06-09 @ 21:32:03
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej, skönt att de gick bra trots allt! O han verkar gilla helikopterna skarpt :) hihi!



Ha en fin dag i morgon ,kramisar

2009-06-09 @ 22:38:31
URL: http://jennyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0