Underbart!

Nu ikväll så sitter jag här med ett leende på läpparna och känner mig allmänt smålycklig. Vi har ju som sagt varit och tittat på lägenheten, och vi är mer än nöjda. Gud så fin den är! Jag är så otroligt imponerad av köket. Hon som bor där nu har ritat köket helt själv och gjort det själv tillsammans med en karl. Det är så snyggt och eget. Det ända är ju att det inte alls är många luckor, så vi kommer att få lösa det med att fixa lite annan förvaring. Vi kommer att kunna ha riktiga köksmöbler, bara det är ju ett stort plus. Sen stora pricken över i:et var självklart diskmaskinen, vilken lycka! Även att ugnen var i brösthöjd, som jag alltid velat ha. Det var en stor kyl och en stor frys, vilket gör att det rymmer mycket mer än vi har nu.

Vardagsrummet var också superfint, även där hade hon gjort mycket fint och speciella saker själv. Där finns en jättefin öppenspis som inte är öppen utan det är glasluckor runt, den blir mysig att elda i till vintern.
Hallen och sovrummen var bra och fräscha. Badrummet likaså, bara att det var väldigt litet. Ungefär som det vi har nu, men det gör inget, huvudsaken att det är fräscht.

Det är en stor tomt där vi kan vara ute och leka med Albin, grilla och göra vad vi vill. Det finns en stor gunga i form av stockar, rejäl och med flera gungor. Så det ända vi behöver göra är att sätta fast Albins bebisgunga. Vi har en mysig balkong, där det är utsikt ner mot älven. Och det är ju alltså markplant, så det är jätteskönt.

Hyran kommer att gå på 4500 kronor, och då ingår även hushållselen. Och om Tommy vill ta på sig lite arbete, som att klippa gräs och sköta pelletspannan osv, så blir hyran lite lägre. Så vad säger ni, blev det inte ett kap? Vi kommer i princip att bo billigare och samtidigt ha ett 1000 gånger finare & bättre boende. Gud så nöjd jag är! Nu längtar jag bara tills det blir September månad, så vi får flytta in. Och att jag får knäppa lite kort och visa här också.

Vi kommer att måsta skaffa oss lite nya saker, eller gamla från pappas loppis också. För i den här lägenheten passar det verkligen bäst med fina lite äldre saker, som hon hade. Och så blir det till att storrensa här hemma. Vi kommer att måsta ha en massa saker i lådor att ha nere i förrådet, alltså sånt vi inte har någon använding för. Eftersom det inte kommer rymmas annars.
Vi ska antagligen skriva kontrakt på Måndag...

Kommentarer
Postat av: Jannike

Grattis Karin - så glad jag blir för er skull.

Det är så roligt att kunna följa dig via din fina blogg.

Kram Jannike

2009-07-09 @ 21:18:34
Postat av: Ida

Härregud va härligt! Grattis så mkt till nya lägenheten :D

2009-07-09 @ 22:16:53
URL: http://Noahsmamma.bloggagratis.se
Postat av: Annette

Gud så roligt att höra! Ni förtjänar verkligen att få något som ni tycker om och som ni kommer att trivas i. Perfekt med en tomt med stort utrymme för massa lek! Kram!

2009-07-09 @ 22:21:00
URL: http://aninette.blogspot.com
Postat av: Amanda

Åh vad roligt ännen! Vad skönt att det kändes så bra med lägenheten. Måste vara en rejäl lättnad!

KRAM

2009-07-10 @ 07:09:13
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Lena

Gud vad skönt det löser sig för er =) Kram Från Lena O Irma

2009-07-10 @ 08:33:24
Postat av: Sofie

Grattis grattis!

SÅ kul för er!

2009-07-10 @ 09:56:05
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: Linnea

Det låter ju superbra det där, skönt att det löser sej :) Vart är den nya lägenheten då?

Krams

2009-07-10 @ 13:08:02
URL: http://linneasjolen.blogg.se/
Postat av: Jessika

Åh min vän, vad skönt för er! Snart ses vi, saknar dig :) Stor kram, hälsa grabbarna!

2009-07-10 @ 19:51:55
URL: http://jessika-lapetitefleur.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0