Tur jag har Kajsa

Hon gick hem för en liten stund sedan, efter att ha varit med oss nästan hela dagen. Tur vi har karlar som jobbar och kör tillsammans, så kan vi umgås medan vi är ensamma. Perfekt tycker jag! Det började med att vi åkte til Kajsa, en stund efter att Albin hade vaknat och ätit sin lunch. Där härjade han på som vanligt, drog ut lite cd-skivor och klappade deras prydnaskatt. Självklart smakade han lite på den också, som han gör på exakt allt annat. Sedan åkte vi runt lite i bilen, närmare bestämt någon mil. Allt för att hålla lillprinsen på gott humör. Handlade lite på ica och vips, så var klockan över två. Hem och gav Albin flaskan så han somnade sin eftermiddagslur. Kajsa gick bort till grillen och fixade middag åt oss, när regnet hade minskat lite.
Albin vaknade sådär perfekt efter en timme, då han inte fick sova längre. Men vi hann iallafall precis äta upp och fick äta i lugn och ro, dte var huvudsaken. Tyvärr så var han fortfarande tokigt trött då och det höll i sig resten av kvällen. Men vi hade kul och det är så skönt att ibland ha någon med mig här hemma som kan hjälpa till med underhållningen. Vi tog ännu en runda med bilen, några mil igen och Albin var så himla nöjd då. Han var så trött och satt bara och njöt.
Strax efter klockan 20 fick Albin flaskan, men hade bestämt sig för att klatra lite med sin mor, så han somnade inte ordentligt förrän 20.45. Så kan det vara ibland! Då slog jag och Kajsa på filmen "Dumpad" som faktiskt var bra, till det drack vi cola och käkade ostkrokar. Mysig kväll helt enkelt.
Nu väntar jag bara på att Tommy ska komma hem, vilket antagligen blir vid 2-tiden. Jag hoppas att jag lyckas somna före det. Nu ska jag kika runt på lite som jag missat under kvällen, sedan göra mig klar för sängen. Godnatt!

Bild på sötaste lillklimpen som klappar händerna




Kommentarer
Postat av: Amanda

Vilken underbart söt bild på A. ^^ Jag sitter här och ler. Vilken solstråle! :o)

2009-07-29 @ 08:05:11
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0