Trolldalen

Goddag!

Albin har varit duktig inatt igen måste jag säga. Han vaknade iofs ganska mycket. Men höll sig från att äta från 21.30 till 6.30, väldigt bra gjort med tanke på hans tidigare vanor. Hoppas att det fortsätter så, och blir bättre åt bättre. Kanske på väg åt rätt riktning iallafall? Han var snäll och nöjd ganska mycket igår kväll också, tills att man skulle sova ner honom. Det tog ett tag, man får hålla ut.

Just nu är han okså lugn, snäll och go. Han har kissat två gånger idag, då han låg utan blöja. Ännu mera tvätt. Men inte gör det nånting. Han är ju så söt, så man kan inte annat än skratta.

Jag har gjort mig i ordning och packat. Så jag hade väl tänkt att bege mig snart. Mamma är lite bättre i kroppen och förkylningen idag, men istället väldigt risig i magen. Så för att förhindra att jag och Albin ska bli smittad så ska vi sova hos Oppe & Olli inatt. Jag blir bjuden på taccopaj till middag där också - inte alls dumt!

Jessika kommer nog upp och hälsar på en sväng, så vi hinner ses en stund eftersom hon åker till Umeå imorgon.

Imorrn åker jag, Abbe och mamsen ner på stan. Då är det dags för min fotvård, som är på tiden! Det blir antingen kinalunch eller en fika, det får vi se imorrn.

Tommy ska köra lastbil imorrn, och till skolan på Onsdag, så därför passar det sig bra att han kommer på Tisdag och sover med oss hos mamma & pappa. På Onsdag åker vi hem till Ramsele igen...

Får väl se hur det blir med bloggskrivningen dom här dagarna, kan bli lite segare än vanligt. Förhoppningsvis kan jag skriva några rader om dagen iallafall. Men jag tänkte att jag passar på att skriva nu. Oppe har inget internet, så där blir det ju inget...

Måste fundera på om jag har fått med allt i packningen. Tommy får lägga i vagnen i bilen. Sen klär jag på lillgubben och åker. Det är ju väldigt kallt ute också, och eftersom forrrden inte blir varm så måste vi klä oss ordentligt och Albin måste ha filt över sig. Bilen står och går ute så nu måste jag sätta igång.

Slut för idag. Tack och hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0