Storhandling

Inatt sov gubben hyffsat bra faktiskt, mellan 23.10 och 05.50... Sen vaknade han hela tiden och var lite gnällig. Kan ju inte klaga ändå om man jämför med vissa andra nätter. Skulle bara önska att han kunde somna lite tidigare på kvällarna. Han somnar mellan elva och ett oftast, och det är ganska sent för att vara 4 månader och knappt sover nånting på dagarna. Det kanske kommer?

Vid ett-tiden tog vi vagnen och gick ut. Gick på ica och handlade, storhandlade! Vi hade en lång lista och det blev en summa på över 1000 kronor, det är inte ofta det sker. Men himla skönt att ha det gjort, och att äntligen ha lite hemma. Nu har vi lite smått och gott både i kylen, frysen och skafferiet.

Det är ju helg nu, så självklart har vi också inhandlat lite snask för ikväll. Synd att teven hade lså dåligt utbud bara. Man får välja mellan "Sagan om konungens återkomst" eller "Dodgeball". Hmm vad ska man välja? Strax före sex är det den extremt komiska filmen "Yrrol" , får se om vi kanske kollar lite på den.

Tommy tog med sig Albin och for till Elin för en stund sedan, så dom är där just nu. Jag funderar på att få disken gjord, skönt att ha det klart när man ska till att göra middag. Slår till och gör en lite godare mat idag. Det var ju ett tag sen. Det blir karré, klyftpotatis och bearnaise idag, mums! Sen så har Tommy sagt att han ska baka idag, vi får också se hur det blir med den saken  :)

Nä, om man ska ta och göra något vettigare. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0