Prima liv

Ja idag har det verkligen varit prima liv, en bra dag. Eller jag måste väl säga att det varit bra sen igår, för Albin alltså. Han somnade ju halv tio igår kväll, och fortsatte faktiskt sova fram till halv tre - helt otroligt! Då åt han en slurk, somnade om. Sen vaknade han en jättesnabbis halv fem, men då behövde han bara nappen så somnade han om.
Han sov sen till halv åtta, då han käkade på mig igen. Sen klev vi upp strax före nio. Så idag känns det mycket bättre än det har gjort dom tre dagar vi haft innan.

Jag åt frukost som bestod äggmackor och oboy. Vi såg lite på teve.

Vid tolv gjorde jag i ordning mig och Albin och så tog vi vagnen och gick ut en sväng. Jag gick en stund, tills han somnade. Sen gick jag in på ica och handlade några grejer. Sen gick vi hem, Albin fortsatte sova i vagnen en stund nere i trappuppgången. Sen gick jag ner och hämtade honom, klädde av han i min famn medan jag bar han. La ner honom i sin säng, i hopp om att han skulle fortsätta sova en stund. Och det gjorde han, en liten stund iallafall. Men han fick iallafall en tupplur på ungefär 1,5 timme. Så det var ju jättebra!

Sen har vi bara myst, busat och kollat på teve. Pappa Tommy kom hem med bussen vid fem-tiden. Jag gjorde pasta med skink&svampsås till middag, och det slank ju ner. Mätt blev man också som vanligt...

Nu är Tommy och ser hockey hemma hos fadern sin. Vi är hemma och tar det lugnt. Albin har varit så snäll, glad och nöjd nästan hela tiden idag. Sovit flera snuttar. Jag hoppas att det fortsätter så inatt också. Och det vore inte helt fel om han kunde somna innan klockan tio ikväll igen.

Jag har nog någon slags förkylning i kroppen, som inte riktigt slagit ut ordentligt. Men jag är knepig i huvudet som jag sagt förut, ont i kroppen och trött & slut. Blödde ju också näsblod två nätter i rad för nån dag sedan. Är lite snorig, har till och med snarkat två gånger, och det brukar jag aldrig göra annars... men vad vet man? Jag är glad så länge det inte blir ordentligt.

Imorrn är det diskning, dammsugning och golvtorkning som gäller, om man har orken. Åtminstone diskningen måste göras. För på Onsdag åker ju jag och Abbe till hans mormor och morfar, igen. Det ska bli roligt. Ska också plocka bort staken och stjärnorna i fönstrena så det är gjort...

Det är också dags för ett besök på BVC imorrn. Albin måste vägas och mätas. Jag tror att det var 4 veckor sen sist. Eftersom det varit jul, nyår och vi varit borta. Och den senaste Tisdagen, alltså förra veckan var det ju en röd dag. Det ska bli väldigt intressant att se resultaten. Har såklart inga speciella förhoppningar, bara han följer sin kurva. Men enligt mig så tycker jag det känns som att han blivit lite tyngre. Men vi får som sagt se.

Nu ska jag gå och underhålla mitt lilla underverk lite tills hans pappa kommer hem. Då tänkte jag ta mig en skön och välförtjänt dusch.
Albin har börjat med en grej som är så lustig, han ligger och drar in andan jättemycket så att det lever om och det låter som att han inte kan andas riktig. Men han verkar göra det för att han tycker att det är roligt eller nåt. Jag vet inte alls, men det låter då roligt iallafall.

Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans.
Tjo flöjt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0