"Pip - Larsson"

Ja som ni förstår så var det en dålig natt denna natt också, det känns som att det bara blir värre och värre. Men man är ju säkert tröttare och tröttare också, så det känns det värre. Inatt fick jag nog inte sova en hel timme i sträck en enda gång tror jag. Albin vaknade minst en gång i timmen. Han har varit så gnällig, vid elva då han fick mat så deckade han i min famn och så la jag honom i sin säng och han sov i hela 1,5 timme. Han var nog helt slut stackarn. Så det var skönt att han fick lite sömn då iallafall.

Men det blev ju inget kyrkis idag, på grund av den natt som var. Jag var helt slut, och som sagt så blev ju Albin det också. Hade inte tid heller, var tvungen att plocka lite, diska och göra mig i ordning inför det som komma skulle. Så nu är det rent, fräsch och städat här hemma iallafall. Det känns bra!

Annars har han gnällt mycket med höga toner, just nu ligger han i babygymet och är faktiskt tyst för tillfället. Jag har fått huvudvärk så jag hoppas att tonerna blir lite mildare en stund. Har tagit en alvedon och ska betala några räkningar nu.

Ikväll blir vi hemma, lär väl glo på teven och leka lite med våran lilla "Pip-Larsson"...

Nä nu blev det högre skrik här, måste kila!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Halloj! Albin växer så det knakarser jag, va roligt! : ) Hoppas allt är bra med er allihopa och att Albin sover bättre snart!

2009-01-20 @ 16:48:08
URL: http://pluppy.blogg.se/
Postat av: Johanna

Låter härligt! Jag vill också ha en bebis! : P Jora, allt bra med mig. Det rullar på som det ska! Va länge sen man såg till dig nått!

2009-01-20 @ 19:36:28
URL: http://pluppy.blogg.se/
Postat av: johanna

Hehe, tack : ) Synd bara att håret inte finns kvar. Jao, man har väl alltid önskat sig en bebis.. Men det kommer väl så småning om det också! : ) Glad för din skull!

2009-01-20 @ 19:46:28
URL: http://pluppy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0