God förmiddag!

Men inte lika god natt, såklart.  När jag och Tommy var vaken samtidigt i morse (tror det var strax före 7) så sa jag att detta måste varit en av dom värsta nätterna? Och då svarade han - Jasså, fast jag har varit upp flera gånger?

Då visade det sig att Tommy varit upp till Albin typ 6 gånger, varav 2 gånger jag märkte av. Sen så känns det som att jag har varit upp säkert 10 gånger. Det är så svårt att hålla räkningen, men många gånger var det iallafall... Han somnade ju för kvällen strax efter halv elva, första gången han började vakna var vid tolv, sedan fortsatte det bara. Ett tag var det var tjugonde minut.

Så det blev iallafall pappa Tommy som fick kliva upp med Albin i morse klockan 8, eftersom han ändå sovit bra mycket mer än mig. Sen fick jag ligga ända till kl. 11.45, jag vaknade några gånger innan det men det var skönt ändå att få ligga...

Jag ringde mamma när jag vaknade, dom kommer att åka tidigare. Det klagar jag inte på! Pappa går ju på penicillin, han tog tabletter och skulle vila ett tag. Sen skulle dom väl försöka komma iväg, iallafall så dom hinner köra medan det är någorlunda ljust. Dom har ju mycket grejer med sig också, bl.a hästens sängen till gästrummet, kläder som mamma köpt till Abbe på second hand (men det såg tydligen ut som nytt) och annat smått och gott.
Det blir ost & skinksallad idag som jag ska göra till oss alla, det ska bli gott.

Jag, Tommy och Albin ska ta vagnen och gå ut en sväng på byn sedan. Det är ju lite evenemang där ute idag. En som ska spela & sjunga, några stånd med utförsäljning, ponnyridning och även en massa surr om vindkraften som ska komma hit till Ramsele.

Men nu känner jag att magen behöver fyllas på, har ju inte ätit sen fikat igår kväll. Måste göra nån frulle.

Vi höres!

Kommentarer
Postat av: Victoria

Ja jag fick samma paket som jag fick första gången, fick skicka tillbaka det och får inget paket förrän nästa månad i stället men det gör ju inget.

2009-01-24 @ 12:59:07
URL: http://victoriagt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0