En liten sticka

Idag har lillgubben mått hyffsat bra. Han har gnällt lite mera än igår, men antagligen för att han varit trött. För han har nästan inte sovit nånting alls sen vi klev upp i morse. Så det är ju inte så konstigt. Men det verkar gå bra utan medicin och minifom, skönt att slippa dom faktiskt. Nu är det bara Sempers magdroppar(för tarmfloran) och AD-droppar han får en gång om dagen. Det räcker att ha dom att komma ihåg tycker jag...

Ikväll var vi som sagt hem till Danne med familj och hälsade på. Där väntade en pigg och glad Rasmus, som fick spela lite hockeyspel och köra bilbana med Tommy. Det blev gott fika - kaffe, kladdkaka med grädde och bullar - mums! Var roligt att träffa dom. Och känna på Majas otroligt fina kula till mage. Mysigt!

Albin somnade för en liten stund sedan. Jag har tvättat ansiktet, klätt av mig och suttit och plockat ur en liten sticka ur foten. Tänk att något så himla litet kan vara så störande?
Mina stortår känns fortfarande inte bra, suck! Jag lär väl antagligen få gå och göra något annat åt detta snart.

Jag längtar tills jag kan boka in mig hos frissan, för både klippning och färgning. Det är verkligen tid för det nu, håret ser hemskt ur, är stripigt och frissigt. Både torrt & slitet och blir lätt fettigt. Men tro vad jag ska göra med det? Om jag ska göra som jag alltid gör, samma frisyr, eller om jag ska göra nån liten förändring? Och vad jag ska ta för färg. Ja, det tål att funderas på. Längtar iallafall!

Imorgon jobbar mamma kväll, alltså åker hon inte hemifrån förrän klockan ett. Så det blir mys med fika imorrn bitti, iallafall för mig och Albin. Pappa Tommy brukar ligga lite längre. Sedan ska vi ju åka ner på stan, får väl se vad jag gör medan han åker på skolan. Kanske går en svängom genom stan...

Nu åkte polisen förbi här, uppe i Trolldalen! Hmm, tro varför? Kanske åker runt här i Forsmo och håller lite koll bara, det bor ju trots allt en massa mystiska människor här nu, främst knarkare. Det är ju ruskigt! Tänk att dom åker omkring i bil, drogpåverkade. Där det finns en massa barn överallt, till exempel vid skolan. Ska det behöva vara så? Nä gud om man kunde sätta alla på ett och samma ställe, där det inte är någon fara för andra. Då vore det lugnt och tryggt.

Nu ska jag pissa & gå och lägga mig. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0