Dags för bädden

Natten mot idag var inte alls bra. Albin vaknade mycket och hade ont i magen. Jag gav han en skvätt varje gång (fick inte i sig så mycket eftersom han somnade fort) i hopp om att han skulle få bajsa lite. Det brukar ofta vara där det sitter, att det är gaser och bajs som behöver komma ut och det brukar kunna gå bättre när han äter en liten skvätt.
Men ingenting hände, varenda gång han vaknade var han lika förbannad och det gick inte att trösta han. Så till slut fick jag ta termometern och hjälpa till, det tog en bra stund men så blev det bajskalas. Och det var helt annorlunda, fastare eller vad jag ska säga. Så det var nog väldigt trögt.

Det var samma sak en gång ikväll. Det är nog antagligen ersättningen som ger ett negativt resultat nu. Men jag hoppas att det bara är tillfälligt, pga övergången, att det går över snart så fort Albin och magen vänjt sig. Inge roligt om han ska behöva ha sådär, nu när han har blivit så bra! Håll tummarna!

Han somnade iallafall strax före halv elva ikväll, så det var ju skönt. Tänkte skriva ett kort inlägg nu, innan jag måste kuta till bädden och försöka sova. Hade som vanligt jättesvårt att somna inatt, hoppas på lite tidigare insomning nu.

Idag var vi till Myrdalen och hälsade på Bertil. Vi hade ju inte varit dit sen strax innan jul. Där blev det fika som vanligt och Tommy hämtade in ved. Vi fick en slant innan vi åkte hem. Köpte mat på grillen och det var jäkligt gott...

Handlade lite på ica också. Sedan har det bara varit lugnt och mys framför teven.
Såg på Lets Dance - jag tyckte att dom som dansade bäst ikväll var Magdalena Graaf, Laila Bagge och Morgan.
Men nu blir det sängen för oss, återkommer imorgon.

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0