Babyshop

Natten behöver jag väl egentligen inte ens tala om? Jag kan ju dra det kortfattat. Albin somnade klockan 23 igår kväll (jag somnade väl vid halv ett), vi vaknade sista gången klockan 8 i morse och klev upp. Mellan dom klockslagen, alltså på 9 timmar, vaknade Albin minst 7 gånger! Pust, suck och stön!

Nu fick jag lite avlastning och lugnt en stund när Tommy tog Albin och for till Elin en sväng. Efter att ha varit själv hela dagen när Tommy varit på skolan. Jag känner att om Albin ska fortsätta vara såhär på nätterna och så gnällig på dagarna så kommer det bli tufft att vara själv. Får hoppas på en förändring snarast möjligt alltså!

Sitter här och funderar på att beställa några grejer till Abbe, bland annat en pyjamas och en body från Lundmyr of Sweden. Dom är så fina, och bodyn var på rea... Dessutom så behöver han verkligen både bodys och pyjamaser.
        
Body "Sötnos"

Pyjamas "Älskling"



Idag tog jag en liten promenad med Albin i vagn. Handlade lite också när vi ändå var ute. Gick på bageriet och kollade om dom hade semlor som min käre karl har bett om, men det fanns inga. Så vi får gott vänta.
Gick även in på Färghandeln där jag hittade tre roliga grejer åt Albin som jag köpte.
Har haft fullt upp hela dagen med att roa Albin.
Vid fem kom Tommy hem och då började jag med middagen. Idag bestod den av currygryta med kycklingfilé i och ris till. Det var faktiskt gott!

Har sett unga mödrar och suttit här ett tag. Nu funderar jag på vad det blir härnäst.
Mina grabbar kommer väl hem när som helst, då blir det nog högre volymer här  :)

Vill att dagarna ska rusa förbi nu så att det blir Lördag, för på Lördag kommer min kära mor och far och sover över hos oss. Det blir mys, vi äter väl något gott som jag får göra klart tills dom kommer. Blir väl något gott på kvällen också, det är ju som sagt Lördag. (Som att det gör någon skillnad?) Och så ser vi väl teve och myser som vanligt.
Det är så roligt med deras sällskap.
Dom tar också med sig den nya sängen till gästrummet och pappa blir den som får inviga den.

Nä nu tror jag att jag ska ta en paus och sätta mig i soffan tills mina hjärtan kommer hem igen.

CIAO!



Kommentarer
Postat av: Johanna

Hoppas det blir förändring med Albins sovande snart så du också får sova ut ordentligt! Va mysigt det låter med mys med familjen på lördag, förstår att du längtar dit!

2009-01-21 @ 09:41:39
URL: http://pluppy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0