Årets första dag

Jävla raketer, vad det smällde igår. Räcker det inte att smälla endast vid tolv-slaget eller? Nä det skulle skjutas från elva-tiden till nästan halv ett. Det är ju väldigt tacksamt när man har en liten son som ska sova, som är nog lättväckt och har svårt att somna ändå... Klockan halv ett kom John Blund och hälsade på Albin. Vi somnade väl nästan en timme efter...

Nu är det ett nytt år, men jag är fortfarande lika trött. Så ingen ändring på den fronten. Ica var stängt idag, och OK stängde utan min vetskap klockan sex ikväll. Så inget gott att gnaga på ikväll heller. Och eftersom vi inte kunnat handla så hade vi ganska tomt på varor hemma. Det fick bli en jäkla omelett!

Har sett på Vänner i flera timmar idag, det finns fasen inte bättre serie, åtminstone av komediserierna. Man har väl sett varenda avsnitt typ 3 gånger, men det är lika bra ändå.
Vi har också tagit oss i kragen och frostat av frysen idag - väldigt behövligt kan jag säga..så nu är det äntligen gjort.

Nu sitter vi och tittar på "10 år med Parlamentet", och dricker julmust som vi fick av svärfar idag. Där hade vi ju tur, annars hade vi bara haft vatten eller mjölk att dricka.
Skulle inte sitta helt fel med en chokladkaka nu, och lite ostkrokar...

Nu ska jag fortsätta se på teve med mina älsklingar!

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0