TV-tittarkväll

Är nöjd med mitt nyfixade hår, det är så skönt. Hade ju egentligen tänkt kapa ännu mer, men Maria (frissan) tyckte inte att jag behövde det. Tog ju iallafall 15 cm ungefär. Hade inte heller trott att jag skulle göra håret ljusare. Men Maria hade tydligen tänkt på mig, och vad hon tyckte skulle göras med min frilla. Hon sa vad hon tyckte, och jag nappade. Jag sa att hon fick göra som hon ville, och det blev ju bra.

Är väldigt trött nu faktiskt. Det knepiga är ju att när jag väl får lägga mig i sängen och sova så har jag så svårt att somna, oftast. Fattar inte varför? Det är precis som att man blir piggare, att det är något som jävlas med mig, på något vis?

Ikväll har jag tittat på Unga mödrar, Vänner och så skulle jag se Rosing eftersom jag trodde att det var ett nytt avsnitt, men då var det samma som i förrgår? Så jag slog över och kikade en sväng på Antikrundan. Och nu måste jag fortsätta med teven eftersom att det är Lyxfällan. Jag vet, teven ÄR mitt liv.

Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Lena

Ja just det... Men annars var färgen jätte fin på dig.



Jag jobbar ju mest varje dag nu, så det finns inte mycket tid över till något annat... Men någon dag skulle vi nog kunna klämma in. :)



Kram

2009-02-26 @ 21:34:48
URL: http://axelsmamma.blogg.se/
Postat av: M.

Javisst:D Ska bli så mysigt! Men ja tror nog att det är mest spännande för Benny som inte har vart med om de tidigare:) Ska bli roligt att se kommande storebrors min;P Han ha tjata hela dagen :P

"å ja ska vinka till bebben!" hehe.

2009-02-26 @ 22:16:00
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/
Postat av: Elin

Skulle också se Rosing, men snopen vart man när det var en repris. För det stod ju aldrig det i tidningen...

2009-02-27 @ 06:26:04
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0