Spökar det?

Hemsk natt som vanligt, men idag var även morgonen skrämmande och väldigt skum.
När vi vaknade för sista gången så myste vi med Albin i våran säng ett tag. Jag tog upp min mobiltelefon bara för att titta, om någon ringt eller sms:at.

Jag hade fått ett sms av min kompis Anneli, där det stod :
- God morgon! Vad är det som är hemskt? Kram.

Jag fattade ingenting, tänkte om hon hade skickat fel. Så jag gick in i min mapp för skickade meddelanden. Hittade där ett sms som var skickat till just Anneli, där det stod :
- Jag måste säga att det fortfarande är hemskt... (med 3 st punkter efteråt också)

Men vad i hela friden tänkte jag, vad är detta? Det meddelandet var skickat exakt klockan 02.00. Jag blev helt paranoid, skrockfull och smårädd. För jag förstod verkligen ingenting. Jag hade inte hållit på med någon telefon inatt. Jag vaknade som vanligt en gång i timmen och fick kliva upp till Albin och sova ner honom. Men så fort han somnat så lägger jag mig ju igen.
Och även om jag skulle ha skickat, så borde man ju ha en aning om det. Så länge det inte är i sömnen och om jag nu har skickat så måste det ha varit i sömnen. Som aldrig någonsin hänt förut. Men själva texten också, tro vad jag menade? Isåfall måste jag ju ha drömt nånting och sedan skickat?

Men i vilket fall så tyckte jag att det var lite läskigt att det var ett sms skickat precis på två-slaget. Jag tänkte direkt att det spökar i vårt sovrum. Kanske är det därför Albin inte kan sova? Haha, Tommy tror inte på sånt där, så han tycker nog mest att jag är fjantig.
Sen börjar jag ju fundera på vad det är som händer med mig. Om det är tröttheten som gör att jag håller på att bli knäpp eller?
Har någon varit med om nåt liknande?
Nog om detta...


Jag fick meddelande av mamma förut. Hon skrev att hon ska komma till oss på Tisdag och vara kvar till Torsdag, och att hon ska ha Albin på nätterna så att jag ska få sova en hel natt.
Jag tänkte herregud. Min mamma jobbar heltid på akuten, det är hårt arbete och hon jobbar varannan helg.

Utanför det så har hon hennes mamma att ta hand om. Några få lediga dagar finns det alltid något att göra. Och så har hon ju mig, mina bröder och våra små prinsar som hon så gärna vill umgås med och tar varje tillfälle hon har till det.
Nu är hon ledig i två dagar innan hon ska påbörja sitt helgpass på Fredag. Och då ska hon spendera dom här, med oss? Där hon säkerligen inte får någon vila, eller sömn på natten.

Jag sa att hon inte behöver ha Albin på nätterna, utan bara ta honom på morgonen så man kan ligga lite extra då. Jag är bara jätteglad om hon kommer, det blir mysigt. Dessutom så är ju Tommy på skolan Onsdag & Torsdag så det blir härligt med sällskap.

Just nu sitter jag och äter en smörgås, Albin ligger faktiskt och sover sött för tillfället. Han somnade så gott i Tommys famn efter att han hade ätit lite risgröt med frukt. Jag har tagit hand om berget på diskbänken nu på morgonen också, så skönt att det är gjort.
Jag ska lägga mig i soffan en stund nu, och hoppas att prinsen sover ett tag till.

Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0