En uppgift kvar

Har just varit på OK innan dom stängde och köpte en dosa snus. Jag hade helt slut så jag var tvungen, annars hade jag aldrig gått dit ikväll i mörkret. Mörkrädd som jag är. Men jag hade tur att mamma ringde innan jag gick, så jag pratade med henne både dit och tillbaka.

Spenderade en timme framför kanal 5 och Linda Rosing ikväll. Och även om det kanske är lite patetiskt, så lär man väl vara fast vid detta program nu. Man vill ju se vad som händer, snaskiga detaljer och se vem hon till slut faller för.
Jag vet ju att man totalt kan fastna för sådana program, har varit med om det några gånger  :)

Mina prinsar ligger och sussar nu, eller den minsta sover iallafall och den större är nog inte så långt ifrån?

Jag ska ta mig an disken nu, mot min vilja. Men det är jag också tvungen till. För man vet inte vad man får för chanser att göra den imorrn. Då är Tommy på skolan. Dessutom har jag ju bjudit hit Malin på middag, så jag vill få bort disken innan det blir Mount Everest. Jag lär väl vara glad imorrn när jag kliver upp och ser att det är tomt på bänken, rent och fint.

Ha en fortsatt trevlig kväll. Tack för mig!

Kommentarer
Postat av: MammaRussin

Åhh, jag hade velat sett Rosing!!! Hur var det ?? hahaha... Förstår att det kan vara katastrof men jag vill nog se det iaf.. Jag kollade på Big borother så jag tycker ju att jag "känner" henne redan!!! hahaha..

knäpp man är!!



hoppas allt är bra med er!!



kramkram

2009-02-25 @ 09:43:40
URL: http://enburkrussin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0