Albin är sötast!

Jag skrev inget mer igår kväll av anldningen att jag fick en smärre migränattack. Jag kände huvudvärken komma smygande strax före nio och det gick väldigt snabbt att det blev värre och värre. Till slut satt jag och blundade, knep ihop ansiktet, kände och klämde på pannan och tinningarna. Drack lite kaffe, tog alvedon och dexofen. Men jag mådde så illa, trodde att jag skulle kräkas.

Mamma sa åt mig att lägga mig. Albin som sov i min famn la vi ner i sin säng. Och jag tackar gud över att han fortsatte sova en stund. Jag lyckades också somna efter ett litet tag.

Albin vaknade väl första gången vid 1, men han somnade om. Jag kände redan då att huvudvärken hade blivit mycket bättre. Sedan vaknade han 01.40, då fick han mat, eftersom det hade blivit lite knas där på kvällen att han sov och så.
Sedan vaknade gubben nån gång till innan han vaknade sista gången strax före 7, då vi klev upp.
Mamma åkte på jobbet före 8, så då var det jag, Abbe och pappa hemma.

Pappa åkte och handlade lite. Jag och Albin tog en dusch tillsammans och det tyckte han om, min lilla sötpropp! Han fick lite smörj, med salva alltså. Klippte även hans naglar, dom har en tendens att bli ganska vass, och så gillar han just nu att klösa, överallt.

Jag och papsen åt resterna från igår till lunch idag, och det var lika gott idag! Mums filibabba! Sedan fick Albin lite lunch, en smakportion med broccolipuré och han åt och åt. Gillade det faktiskt, jag som var lite skeptisk. Sen fick han även en flaska med ersättning.

Efter Abbes måltid klädde jag på honom och så fick han åka i vagnen en liten sväng. Han somnade ganska fort och sover fortfarande. Det är lika underbart väder idag. Egentligen borde man ju vara ute lite längre, men jag känner att jag vill passa på att sitta och ta det lugnt inne, njuta av tystnaden medan han sover gott där ute.

Idag fyller Kent 50 år. Jag har växt upp med honom, Carina och deras barn Camilla och Christer i hela mitt liv och dom är som en extrafamilj för mig. Och på tal om dom, så är det Camilla som ska vara Abbes gudmor. Mamma slutar klockan tre idag. När hon kommer hem så ska hon bara göra sig i ordning. Sen går vi bort till min extrafamlj och firar extrapappa. Det blir jättetrevligt, gott att stoppa i sig och en massa surr. Kan det bli bättre? Och Albin ska vara finklädd med jeans, skjorta och slips. Då ska jag ta något kort så jag kan visa här sedan, hur snygg han är  :)

Nu ska jag gå och noppa klart ögonbrynen, har bara hunnit gjort det ena. Och så kan jag ju inte ha det? Måste skynda mig så jag förhoppningsvis hinner innan mitt lilla hjärta vaknar. Återkommer nog senare, så länge jag inte får någon huvudvärk eller dylikt.

Tänkte bara lägga in lite bilder här också...

Lilla hjärtat som sover gott i vagnen


Trolldalen, bästa platsen på jorden!


En av hästarna hos grannen, så himla söt!


Solen lyser starkt på helblå himmel, så härligt!


Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Ida L

När Julia smakade den där broccolipurén så luktade det bränd broccoli då hon pruppa sen, så söt så :) hihi!

2009-02-15 @ 16:17:37
URL: http://mammaida.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0