Söndag

Natten har väl varit hyffsad. Men jag var tvungen att ta in Albin till mig redan före tolv, så han sov med mig hela natten. Man är ju lite orolig att han ska ramla ur sängen igen, men det är ju inget man kan göra nånting åt. Han slapp vakna på det sättet idag iallafall. Vi klev upp vid 7, han fick gröt, vi tittade på tv, lekte och myste för fullt som vanligt. Sedan kom faster Elin och kusin Edvin på besök. Det uppskattades starkt av Albin som fick leka och busa med sin älskade E. Dom hade roligt båda två idag. Och det var väldigt trevligt med besök, vi vuxna drack såklart kaffe och surrade...
Jag och Elin funderar på att åka till Strömsund med barnen imorgon, så vi får se hur det blir.
Just nu ligger Tommy och sover på soffan och Albin ligger och sussar i sin säng. Han slocknade som en slagen hjälte efter besöket hade åkt. När han vaknar ska han få lunch. Sen tänkte Tommy ta med honom och åka för att hälsa på en kompis ett tag. Så då ska jag passa på att få lite gjort här hemma, fast jag känner mig sjukt trött!

Tommy busar med pojkarna  ♥



Kommentarer
Postat av: Madeleine

Hihi, just Adam och Alvin har vi varit inne på ;-)

2009-08-23 @ 14:02:02
URL: http://www.muppsan.com
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Dom där korten kommer jag att "sno" av dig ;)



Det är klart att vi ska till ström imorgon! Jag måste dit, och det är bara skoj om jag får något sällskap med mig :) Edvin har dagmamma imorgon, så det blir ju bara en snabbis som jag ska dit :)



Kramar!

2009-08-23 @ 15:35:38
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0