Möt Joe Black

Den har dagen har förvånande nog rullat på den också, med en otroligt trött liten pojke. Helt knasigt har det varit, Albin sov bara 30, högst 40 minuter på hela dagen och det gjorde han i bilen. Det är verkligen inte tillräckligt för honom.
Men vi har varit och hälsat på Camilla, Fredrik och Carina en sväng i eftermiddag. Där blev det lite bus, lite surr och en kopp kaffe för mig. Trevligt som vanligt! Sedan lär det kanske dröja lite innan man får träffa Camilla igen.

Albin fick flaskan redan vid sju ikväll, för han var så trött, grinig och gäspade som aldrig förr. Klockan 19.20 sov han gott, men vaknade redan efter 40 minuter och har vaknat två gånger till efter det. Stackers gubben, tro vad det är som stör?
Jag och mamma har det iallafall gott här i soffan framför teven. Vi ser "Möt Joe Black" och har ätit lite ostkrokar.

Tänkte snart stänga av datorn, så att det bara är att springa ut när filmen är slut. Då hoppas jag inte att det klatrar som igår!
Imorgon väntar en träff med Tina & Annette, det ska bli väldigt roligt. Antagligen ska dom komma hit till stugan, så det blir nog mycket surr, lite lek och kaffe. Synd att inte min lilla Jessika är med också, men hon kommer antagligen på Albins kalas den 29:e istället. Det ser vi fram emot!

Underbar bild tycker jag  ♥ 

Kommentarer
Postat av: Erika - Tvåbarns Mamma

Haha söt bild :)

2009-08-19 @ 20:25:19
URL: http://famenroth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0