God kväll!

Första inlägget för idag, kommer här. Just nu sitter jag i sängen och hör regnet droppa ute på balkongen. Båda mina grabbar sussar sött. Tommy har haft feber ikväll också och kännt sig väldigt slut, han ska iväg till jobbet före 2 inatt så jag hoppas att han känner sig bättre då. Albin stängde igen sina blå klockan halv nio och jag tror att han somnade väldigt gott. Tro om det kan fortsätta så några timmar då, man kan ju alltid hoppas?
Idag fick jag väl inte så jättemycket gjort, trots att det kändes som att jag höll på att jobba ihjäl mig. Jag gjorde iallafall nånting hela tiden. Jag blev helt slut och sju blöt i svett - hatar den här kvava luften! Men jag har iallafall tömt ur hyllorna med sängkläder och gardiner, som ska ner i säckar. Jag har tagit en välbehövlig dusch, och ett dusch/bad med Albin. Jag har gått runt och plockat & torkat här och var, bäddat rent i sängen och tagit hand om en massa tvätt... Än är det väldigt mycket kvar att göra. Men man får ta lite eftersom...

Det var såklart underbart att ha mamma här, som vanligt. Synd bara att vi var tvungen att bli förbannade inatt. På en som körde bil förstås, som en dåre. Fram och tillbaka och det lever om som satan. För det första så kunde varken jag eller mamma somna och för det andra så gjorde han så att Albin vaknade och inte ville somna om. Så jag fick ta honom in till mig & Tommy, redan vid tolv. Kan ju upplysa om att den här dåren körde tills klockan var 01.15(!) Jag, som är en ganska feg, fjantig och alldeles för snäll människa i många fall, blev så vansinnig att jag letade på nummerupplysningen för att ringa. Men tyvärr så kan det inte ha varit rätt nummer, för det var mobilsvar direkt. Det var synd!

Men som sagt, när klockan var 01.15 körde han förbi järnet sista gången. Då kunde man slappna av och försöka sova.
Vid halv sju i morse vaknade vi, men låg kvar och myste en stund innan vi klev upp. Dagen har alltså rullat på. Vi var och handlade på ica en sväng ikväll. Sedan öste regnet ner! Då är det ju faktiskt ganska mysigt att sitta inne, ha ett tänt ljus och bara må gott. Vi har lekt och busat för fulla muggar. Albin håller igång hela tiden, jag fattar inte att han inte blir helt slut och deckar. Nu går han mer än han krypar, hela tiden och det är inga problem och inte så stappligt heller. Duktig kille vi har!

Våran lilla sötpropp  ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0