Bebissjukan

Vi kom iallafall iväg i tid idag. Trots att Tommy helt plötsligt inte visste var bankomatkortet var. Så det var bara att leta som idioter. Han fann det till slut, i bilen. Det var tur det, sen for vi. Albin somnade ganska snart efter vägen.
Första stoppet blev då arbetsförmedlingen där Tommy hade tid för ett möte kl. 14. Mötet gick iallafall bra och relativt snabbt.

Efter det for vi vidare till Trolldalen till Oppe. Där var även mamma, Danne, Maja, Rasmus, lille Hugo och Carina. Åh vilken gudomligt söt krabat jag har blivit faster åt. Jag blev minst sagt stolt. Fick hålla honom och mysa. Så liten och näpen så ojojoj. Helt ofattbart, jag blev helt lyrisk. Längtar tills jag får en liten igen, men det lär dröja lite tills dess. Den så kallade bebissjukan slår lätt vid.
Jag lägger in bild på den lilla sötaste Hugo imorgon. Då får ni kika och njuta!

Ja från det ena till det andra, så blev vi bjuden på lax, potatis och majonässås till middag. Väldigt gott vill jag lova.
Albin har varit otroligt trött både i eftermiddag och ikväll, har inte velat sova. Vi var tvungen att ge flaskan vid sju, då somnade han och fick lägga sig. För att senare bli väckt av telefonen en halvtimme senare. FAN, sa jag då! Efter det ville han inte somna igen. Så det var bara att ta upp honom en stund. Han var go här en stund, men sedan kom dom där övertrötttecknen igen, stackarn! Tommy fick gå och prova sova ner honom. Det tog en stund, han är ju tjurig våran grabb. Men vid åtta somnade han.

På tal om Albin och sömn, så vaknar han nu och skriker. Vad är detta? Tommy gick dit, så vi får se hur det går.
Här har vi iallafall fikat, kaffe och muffins som mamma bakat. Såg även hockeyn. Sverige förlorade med 1-2.
Nu ska vi se lite mer tv, så får vi se när det blir dags för sängen. Hoppas ni har haft en bra dag.

Kommentarer
Postat av: kakan

Oj det lät gott! :) han har nog bara hamnat i en liten period tror jag! hoppas det går över snart :) jadå här är torrt vi bor ganska långt ner i landet utanför Gbg bor ni längre upp då? Kramar!

2009-04-16 @ 21:16:47
URL: http://kakaans.blogg.se/
Postat av: Hanna

ja eller hur blir man sugen på liten till när man får sniffa "färsk" bebis... ^^

men man får lugna sig och njuta av den goingen man redan har! :)



kram H

2009-04-16 @ 21:18:26
URL: http://hannaofsweden.blogg.se/
Postat av: Amanda

Ja, bebissjuk blir man lätt... ^^ Ska bli skoj att se underverket imorgon!

2009-04-17 @ 06:57:09
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0