Kaskader

Ja en Söndag som denna har varit relativt lugn. Har inte ens gjort någon mat, utan köpte med oss mat från pizzerian. Vi är nyttiga vi. Vi var till Elin, Martin & Edvin och deras än så länge kallade "Kråkslott" idag med. Vi gjorde inga knop utan satt bara på våra arslen och tittade på när dom arbetade lite på gården. Det var så varmt och fint när vi åkte dit, men efter en stund mulnade det mer och mer och blåste. Så det blev ganska kallt.
Albin har varit både go men även sjukt trött om vartannat hela dagen och kvällen. Klockan 19 gav vi upp, då orkade vi inte hålla honom uppe längre. Då fick han flarran och somnade gott. Tommy la han och for iväg en sväng. Det tog bara några minuter så vaknade han. Sedan ville han såklart inte somna om, det var kört. Så det var bara att ta upp honom igen och han är fortfarande uppe och vaken.

Har gått runt i gåstolen, flinat och busat med oss. Och det kan man ju inte alls klaga på. Sedan var klockan efter halv tio, då tänkte vi att vi skulle ge honom en flaska igen eftersom det gått så pass lång tid. Gav honom alvedon och satte mig sedan för att mata. Han fick i sig nästan hälften, sedan gjorde han ett litet uppehåll som blev till världens kaskader av spya. På mig, på fotöljen och stor pöl på golvet. Det luktade inte rosor kan jag säga. Men skönt(!) tänkte jag, nu kanske det kom upp en massa slem som samlats ett tag också. Då kanske slemhostan lugnar ner sig, men det återstår att se.
Nu fick Tommy honom att somna, klockan 22.20. Det var längesen han var uppe så här länge. Hoppas bara att han får sova någorlunda bra inatt nu, mitt lilla hjärta.



Kommentarer
Postat av: ung pappa till Inez

Inte roligt med kaskader, hoppas att det blev bättre efter det med slemhostan eller?

2009-04-27 @ 09:59:57
URL: http://ungaforaldrar.blogspot.com
Postat av: Amanda

Stackars, stackars Abbe! Men som du säger får man juh hoppas att kräket tog med sig en del annat upp också.

2009-04-27 @ 10:54:11
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0