Fin höstdag

Det blev inga fler tackkort gjorda igår kväll, för lillgubben var lite missnöjd där en stund, och sen gick vi och la oss.

Han sov iallafall från halv ett till fyra, åt, sov vidare till halv åtta, åt och sen låg vi nog till nio-tiden ungefär tror jag.
Så det var härligt.
Började med Minifom-dropparna idag, så nu får vi se om det har nån verkan på den här lilla grabben.
Snart är ju medicinen slut också, skönt att man slipper tänka på den sen. Jag gjorde några kort idag iallafall. Men det är många kvar att göra.
Sedan gick jag och Tommy ut med vagnen ett tag. Så himla härligt höstväder ute, frisk luft och sol. Vi gick först på magnussons en sväng och kikade, det var många skor på rea där. Hittade nåt par som var snygga men jag har ju så många skor och jag behövde inga såna så det struntade jag i helt enkelt.. sen gick vi på OK där jag köpte en Cosmopolitan-tidning och så surrade vi lite med herr Modén.
Sen gick vi förbi blomaffärn för jag var sugen på att köpa en blomma, men jag kunde inte bestämma mig för nån nu. Men jag hittade en annan grej istället som jag inte kunde låta bli - ett vitt armband som man väljer ut bokstäver till och sätter fast själv. Självklart valde jag bokstäverna T O M M Y i rosa  :)
Vi var väl ute i ungefär 1½ timme och Albin sov hela tiden, så skönt för han.


Och så köpte jag ett "Rosa Band", det var på tiden. Jag har ju tänkt göra det jättelänge men det har inte blivit av sorgligt nog. Men nu har jag det iallafall. Och det hära bandet var inte bara för bröstcancerfonden utan det var för cancerfonden.
Och detta var lite speciellt för kvinnan på bilden som heter Ingegerd Råman, som har designat bandet hade en faster eller moster som jobbade som barnmorska här i Ramsele förr. Det var ju lite roligt.
Nu idag Lördag den 25:e Oktober är det "Rosa Lördag", svensk handels bidrag till forskningen. Då kan man hålla koll i butiker/affärer efter rosa erbjudanden och aktiviteter, där en del av pengarna går till cancerfonden.
Och på Tisdag den 28:e Oktober är det "Rosa Bandet - galan" på TV 3 kl 20-22.


Och så såg vi ju självaste Roger Pontare på byn idag också, inte illa.

Nu har jag betalat några räkningar och hyran så det dras på Måndag då jag får pengar. Skönt att ha det gjort.
Och Albin ligger väldigt nöjd i babysittern här bredvid mig, och han bajsar & pruttar för fullt  :) Så nu ska jag ta & byta blöja.

Goingen min  :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0