Utmaning

De regler som gäller är :

- Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. 
- Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade.
-Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor.
-Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.


Jag har en otroligt underbar och söt son som jag älskar mest av allt i hela världen! Jag hade ju längtat efter barn sen jag själv var ett litet barn - alltså i ganska många år. Så ni förstår att han var så välkommen man kan bli. Nu tar han en stor plats i våra hjärtan. Han har även världens bästa pappa!

Jag är en riktig mammagris, fortfarande. Skulle inte klara mig alltför lång tid utan min mamma. Men älskar ju alla i min familj otroligt mycket. Lever för dom.

Jag älskar att shoppa, men säger också att jag har alldeles för lite pengar. Är också väldigt förtjust i inredning och sånt. Skulle kunna bo på IKEA ibland.

Jag har väldigt ofta värk efter en olyckasom hände för 2 år sedan i Bulgarien. Smärtstillande mediciner hjälper dåligt på mig, min pappa är likadan, vi tål för mycket, så det är nästan lika bra att inte ta några.

Jag drömmer om att få köpa en ny bil, en kombi. Behöver inte vara någon värstingbil, utan bara någon som fungerar, ser hyffsat bra ut. Gärna med aircondition, elhissar, att den ska gå hyffsat billigt och som sagt att det ska vara en kombi.

Jag vill mest av allt ha ett hus. Ett mysigt hus med stort kök och ganska stort badrum. Tycker att det är viktigast. Sen så måste det ju vara minst 4 sovrum, eftersom jag tror att jag vill ha minst 2 barn till. Sedan få göra i ordning och inreda det själv.

Jag är helt sanslöst besatt och förälskad i djur. Skulle inte vilja leva utan djur i mitt liv. Sen när ja har hus vill jag åtminstone ha 2 katter, kanske möjligtvis en hund också och kanske någe mer - man vet aldrig. Sen är jag (löjligt enligt vissa) djurvänlig så det stänker om det. Myggor, myror, flugor och getingar kan jag faktiskt dräpa. Myror och getingar är jag rädd för, flugor är fruktansvärt jobbiga och myggor suger. Annars är jag blödig för det mesta och skulle nog lätt kunna döda en människa som vanvårdar djur.

Jag utmanar följande personer :
Ida
  http://noahsmamma.bloggagratis.se/
Linda  http://c0mmentarius.wordpress.com/
Elin  http://edvinsmamma.blogg.se/ 
Lena  http://axelsmamma.blogg.se/  
Vicky  http://victoriagt.blogg.se/ 

Anneli  http://maxanneli.bloggagratis.se/
Matilda  http://fambrorsson.bloggagratis.se/




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0