Prommis i blåsvädret

God afton!

Idag var jag in på ICA en sväng och handlade. Då köpte jag äntligen en ny städmopp för 99 kronor. Så vi får väl se om man inviger den imorgon. Sen handlade jag lite götta, blöjor och annat smått och gott. Köpte med mig en god nybakad butterkaka som vi tog med till Elin.
När vi kom till Ovanmo så började vi först med en promenad, trevligt och mysigt i vintermörkret. Men det blåste lite kallt bara, man skulle ha haft långkallsonger. Albin åkte vagn och sov typ hela tiden, Edvin åkte bobb. Det var så roligt att se Edvin skratta som en tok när han åkte, tror att han uppskattade den där prommisen, och det förstås, som "Mobbo" busar så. Jag blev så sur att jag inte tog med mig kameran, hade varit roligt att föreviga när Edvin och Tommy satt tillsammans på bobben och åkte nerför en snöfylld slänt.
När vi kom tillbaks från färden så gick vi in och åt butterkakan till kaffet - mums!

När vi kom hem till oss gjorde vi varsin fryspizza i ugnen, gud vad seriös man är med matlagningen (inte)... Men det var ganska gott iallafall.

Nu är det IDOL på teven och götta som gäller, självklart Malaco Truly Fruity. Längtar tills man får se Kevin och Anna, dom kommer nog att göra sina låtar kanonbra...

Och sen måste jag bädda i nya sängkläder i Albins vagga också, dom nya fina med mumin på, som vi fick av Jessika.

En glad nyhet - nu står en "ny" tumlare nere i tvättstugan, äntligen!!!

Hej svejs!

Kommentarer
Postat av: Jessika

åh vad roligt med sängkläderna, hoppas sötnosen kommer att gilla dem :)

2008-11-22 @ 17:42:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0