Julmust & Leksaker

Albin har fullspäckat schema, jag tror nästan att han har en riktig mat-och-sovklocka. Min alldeles egna Skalman.
Inatt somnade han strax efter halv tolv. Sedan vaknade han strax före tre och åt, somnade om, vaknade halv fem och då fick han komma till min säng för att sedan somna om. Sen vaknade han halv åtta och åt, somnade om och sov till nio då vi klev upp. Alltså en hyffsad natt om man jämför med vissa andra nätter.

Klockan elva klädde jag på lillgubben och mig själv och så tog jag vagnen och gick ut. Träffade My först och surrade lite. Sen träffade jag Sandra och vi pratade lite, jättekul att träffa henne för det var ett himla tag sedan, över 3 månader iallafall för hon hade inte sett Albin... Sen gick vi en liten sväng och vidare in på Ramselebladet där jag köpte papper till julkorten. Jag köpte 40 dubbelvikta kort och det blev 30 kronor - inte illa pinkat. Sedan blev det liten handling på ICA, köpte nå leksaker åt Albin och Edvin som kostade 20 kronor styck och så köpte jag två flaskor glögg och tre stycken julstjärneblommor. Jag köpte också årets första zeunerts julmust - äntligen!

Efter mina ärenden kom Malin och Ullis och hälsade på. Vi surrade och drack kaffe.
Tommy kom hem vid två-tiden efter att ha varit med sin pappa och åkt & kört lastbil sen klockan fyra inatt. Efter en stund åkte vi till Elin, Martin & Edvin och hälsade på. Där blev det också kaffe och surr såklart.
Albin fick provsitta Edvins lilla stol. Hyffsat gullig!

Sitter ganska stadigt ändå... ?




Fundersam över sina leksaker...


Leker lite med sin lilla kissekatt


Här slumrade vi till en sväng, igår kväll... skönt & mysigt!

Visste såklart inte att pappa Tommy skulle knäppa kort  :)

Nu ska jag gå till teven och titta på Unga mödrar och amma min lille Skalman, sen blir det Vänner och kanske nåt annat skoj. Tommy ska åka och titta på hockeyn och bär iväg med lastbilen inatt igen.

På återseende!

Kommentarer
Postat av: Tova

Hejhej! =)

Aw, så sjukt sött! =) <3

Kram, Tova!

2008-11-29 @ 19:24:59
URL: http://http//www.tovamaria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0