En tripp till gammelfarfar

Vilken otrolig pojke vi har, inatt fick vi ännu en underbar natt. Han sov från klockan elva igår kväll till klockan sju i morse - alltså 8 timmar. Åh så skönt, framför allt för honom, det är viktigt att han får bra sömn på natten eftersom han oftast sover så lite på dagen. Jag och Tommy somnade väl vid ett - tiden, men det är ändå skönt att få sova hela natten. Fast jag vaknade bra många gånger då Albin rörde sig en massa och lät lite, trodde varje gång att han skulle vakna men icke. Sedan låg vi till halv tio.
Klev upp och efter ett tag gjorde vi goda äggmackor till frukost/lunch. Det var så otroligt fint ute idag, alldeles vitt, helblå himmel och sol. Tog ett kort från vårat vardagrumsfönster.
Lite synd bara att den gröna lilla baracken stod där tycker jag!  :)



Vid ett - tiden idag åkte vi till Myrdalen och hälsade på Albins gammelfarfar Bertil - världens goaste gubbe. Han mår mycket bättre nu, det känns väldigt skönt. Han säger att det bara är benen som gör ont och han är ju lite stöpplig. Men väldigt pigg och fräsch för att vara en gubbe på 84 år. Klarar av att bo själv, köra bil, traktor och en massa annat... Där drack vi kaffe, med dopp som Bertil brukar säga. Vi hade med oss en inramad svartvit bild på han och Albin som var jättefin. Vi var väl där i typ 1,5 timme. Innan vi skulle fara därifrån tog Tommy ner två korgar med ved åt han och så fick vi en välbehövd slant som vi sedan tankade för när vi kom till byn.
Passade på att tjyvta ett kort på storbonden, mot hans vilja :)
Men lika glad som vanligt är han iallafall...


Efter vägen när vi var på väg hem var himlen så fin över rensjön, var tvungen att ta kort, den var lite randig i rosa nyanser.
    



När vi kom hem så fortsatte Albin att sova en stund i bilbarnstolen, när han vaknade efter en stund ville han såklart käka.
Klockan 16.10 började reprisen av Desperate Housewives, så det såg vi. Nu väntar vi på One Tree Hill som börjar 18.05. Sedan klockan 20 så är det Ensam mamma söker. Även klockan 21 är det ett program vi ska se, nämligen Sanningens ögonblick med fortsättning med Linda Rosing. Det blir spännande att se hur det går och hur länge hon vågar fortsätta. Det är alltså fullt upp med en massa bra på teven ikväll.
Albin mår iallafall väldigt mycket bättre just nu än gårdagskvällen. Jag hoppas att det fortsätter så också.
Tommy ska kanske ta med han en sväng i vagnen sen.
Mamma sitter på bussen på väg hem från Stockholm, den avgick kl 9 i morse och dom ska vara i Sollefteå kl 19. Hyffsat dryg resa, men nu är dom väl snart framme.
Längtar efter "mommo" och "mocke" nu, att få umgås med dom lite. Och få se kläderna som hon och Ulla köpte i Stockholm. 

Här är mina älskade pojkar, hur fina är dom inte?


Lilla Abbe gillar att hålla ihop händerna så här :)


Nä nu ska jag gå och titta på One Tree Hill som redan har börjat.
Får se om man kanske återkommer senare.

Kommentarer
Postat av: Carina Andersson Albins "mommi"

halloj!

jag har som vanligt läst på eran hemsida och såg att du ville "ha bort" baracken från kortet så det har jag fixat:) vart skall jag maila det????

Kram "mommi"

2008-11-16 @ 20:31:08
URL: http://www.barkasen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0