Buspojkar & Oväntat besök

Har ju redan sagt att jag hade finfrämmande idag av två söta och goa pojkar, nu lägger jag in bilder på dom.
Så varsågoda att titta och njuta av deras glada leenden!  :)

EDVIN OCH AXEL BUSAR I ALBINS BABYGYM


OCH DOM VERKAR HA VÄLDANS ROLIGT  :)


Idag var det väldigt skönt för Albin, han lyckades sova hela 3,5 timme sammanlagt och åt inte på 6,5 timme. Han behövde verkligen sömnen och det var nog väldigt skönt för han mage att få vila ett tag eftersom han äter så ofta och har så ont i den... Han har faktiskt varit bättre ikväll nu. Smilat lite och legat ganska nöjd både i famnen och i babysittern. Fått några kramper och skrikit och allmänt smågnällt lite ibland, men nu är det som en droppe i havet. Det är iallafall stor skillnad mot igår och i morse iallafall. Mycket skönt! Hoppas han får sova hyffsat inatt nu.

Vi åt kyckling & ris till middag som jag sa, mycket gott vare. Och vi hann även äta upp innan Albin vaknade vilket är ytterst ovanligt.
Sedan så diskade jag direkt efter maten KORS I TAKET och Albin låg bredvid på golvet i babysittern.
Medan jag diskade (i bara linne och trosor) så plingade det på dörren. "Kom in" ropade jag. Dörren öppnades, jag gick dit, och där stod en yngre medelålders man som ska bo ovanför oss i ettan i en vecka och undrade vart han kunde parkera. Han var väldigt trevlig. Men det var väl lite typiskt att han skulle komma just när man står i endast linne och trosor och torkar händerna med en diskhandduk? Måste ha sett ganska roligt ut iallafall! Fattades bara att jag hade bryggt lite Gevalia kaffe så hade det blivit som reklamen : "När du får oväntat besök". Haha!

Sen ikväll så har vi tittat på Oskyldigt dömd, som var rätt så bra. Det var lite segt och inte så himla spännande, men helt okej ändå. Pratade såklart med mamma i telefonen, för typ 4:e gången idag. Längtar såklart redan efter mor och far.
Vi har tvättat lite tvätt, och har lite kvar att tvätta imorrn.

Nu ligger mina söta älsklingar i sängen tillsammans och tittar i taket på Albins nya för tidiga julklapp. Den där speldosan som spelar melodi och lyser figurer som snurrar runt i taket. Så mysigt, och härligt när han är nöjd.
Jag ska bara borsta mina gaddar, sen går jag och joinar dom. Det är en dag i morgon också.

God natt, hörs i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0