Äntligen

Äntligen får jag skriva av mig lite, hade tyvärr varken nån tid eller ork igår. Ibland kräver våran lilla pojke mer tid och närhet beroende på vilket humör han är på. Igår var det inte någon vidare dag för honom. En positiv sak var ju att Tommy tog med honom och hälsade på familjen Tegström/Edmo i Ovanmo. Där gick han ut på en promenad med Elin och Edvin, sen sov han i vagnen i 3 timmar, även en halvtimme när han kom hem. Så det var ju jättebra.
Söta lilla Edvin när han åkte snowracer


Men annars den tid Albin var vaken sen var det bara gnäll gnäll gnäll. Stackarn hade väl en massa magknip.
Men medan Tommy och Albin var borta var jag på ICA och handlade, på Apoteket och köpte ny Minifomflaska, hem och plocka en massa, diskade och sedan gjorde jag klart dom förbaskade tackkorten - himla skönt, för nu är man aningen less på att göra dom. Nu gäller det bara att skicka iväg dom...
Annars igår gjorde vi inte så mycket, tittade mest på teve bara.

Abbe provar de söta små tofflorna som mormor köpt för längesen




Natten mot idag var inte den roligaste, Albin vaknade varje/varannan timme och jag också såklart. Från halv elva fram till halv nio i morse, då vi slutligen klev upp. Man har alltså inte fått någon vidare sömn, så man är måttligt trött nu och ber till Gud att det blir bättre inatt. Men man ska väl inte bli alltför bortskämd heller, det kan ju vara bra att få känna på lite? Fattar bara inte hur lilleman orkar, eftersom han inte sover så värst mycket på dagen heller. Han verkar då tåla mycket våran Albin.

Tvätten är snart klar, kan säga att det tar tid eftersom det var väldigt mycket och för att tumlaren fortfarande är trasig så man måste hänga in allt i torkskåpet. Och allt ryms ju inte varje gång så man får torka i omgångar. Men nu är det iallafall inte mycket kvar.

Idag har det iallafall varit en ganska bra dag för Albin, för omväxlings skull, än så länge iallafall. Började med att äta frulle och titta lite på teve. Han låg mest i babysittern, man fick ju såklart roa honom ibland men, huvudsaken att han inte blir frustrerad och får kramper.
Sedan vid ett-tiden åkte vi hem till svärfar där Tommy gick upp på vinden för att hitta nå roliga leksaker som han haft när han var liten. Hittade några enstaka roliga saker - bla en plastbil med tillhörande plastborr som man kan skruva lös alla bildelar med, en sån där grej med en massa små hål som man stoppar svärd i och till slut så "smäller det upp" en pirat så man blir skitskraj, en julstrumpa och en toystory-gubbe. Han hann inte söka eller finna så mycket mera för vi var tvungen att åka på ICA och handla innan Edvin och Elin skulle komma på besök.
Köpte lite fikabröd som vi kunde bjuda på och sen for vi hem och satte på kaffe. Jag rengjorde plastbilen. Sedan ramadee jag in en av dom fina förstoringar vi har på Albin 20x30 format. Köpte 3 st sådana svarta ramar på ICA, dom kostade ju bara 20 kronor styck och vi behövde dom ju så.
När vårt fina besök kom så lekte såklart Edde med morbror ett tag tills vi satte oss och fikade lite. Det var trevligt som vanligt. Kanske kan träffa dom imorgon också.

Sedan halv fyra åkte vi till BVC för läkarbesök. Egentligen skulle han ha gjort det när han var 2 månader men då var vi tvungen att avboka eftersom vi var på barnmottagningen i Sollefteå då hos en barnläkare. Men idag då så träffade vi syster Märit och doktor Jan. Han tittade igenom Albin lite och tyckte allt såg bra ut, och så härligt att han var på bra humör till och med hos doktorn. Låg och smilade lite. Sedan vägde vi honom och vägde då 5480 - alltså gått upp cirka 20 gram på 2 dagar. Inte mycket att komma med. Men hoppas att det blir ändring på det igen snart. Jag hoppas att det beror på förkylningen. Får se nästa gång vi ska dit, Tisdagen om 2 veckor vad han väger. Då ska vi även ta "3 månaders sprutan". Jag trodde att vi skulle ta den idag när vi ändå skulle dit eftersom han snart blir 3 månader. Men då sa Märit att man vill att dom ska ha blivit 3 månader innan man gör den.

Sen var det hem och börja med middagen, som idag blev Carbonara för att det är enkelt och går snabbt och vi hade det hemma. Diskade, åt och matade Albin.

Vi fick besök av Tommys gamla lärare Eva och hennes dotter som kom för att uppvakta. Albin fick två par söta stickade sockar och den söt disneybody med Ruh på i stor storlek, det är bra som han kan ha att växa i. Dom var här i över två timmar, surrade och hade trevligt. Dom sytade Albin som galningar båda två  :) Dom fick såklart ett tackkort på en gång, väldigt praktiskt att man kan göra så...

Här är grejerna Albin fick
 


Tommy har just kommit hem, han for iväg till sin pappa för att se den sista perioden i hockeyn. Modo förlorade med 3-0.
Albin har hemska magknip nu, så det är bara att trösta så gott det går. Hoppas innerligt att det blir en bra natt inatt.

Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0