Amningshår & Nageltrång

Kan det bli bättre?? Jag har ju berättat förut att jag har ont i båda stortåna, nu har det blivit i två tår till. Helt otroligt, och jag fattar inte vad det är eller vad det beror på...

Sen så tror jag att jag har fått det så kallade amniningshåret. Torrt, slitet och stripigt. Mitt hår som faktiskt hade blivit ganska okej efter att jag låtit bli med färgnings och sånt under lång tid och sen klippte och färgade det hos frissan i somras. Då var det rätt hyffsat. Men nu, nä usch! Det vore skönt att få klippa och färga håret snart, skulle nästan vilja göra det innan jul. Men vi får se, det kanske inte är nån mening när det är så här??

Igår ringde Tommy när hockeyn var slut och sa att Göran ville bjuda oss på pizza, han är för snäll! Så dom åkte och köpte maten och sen kom dom hem. Vi åt, tittade på teve och surrade. Jag och Tommy drack cola och Göran smuttade på Norrlands Guld. Tommy skjutsade hem han vid elva.

Albin hade svårt att komma till ro och somna ordentligt igår, men det blev väl hyffsat efter halv tolv. Sedan vaknade han varannan timme ungefär ända tills vi klev upp halv tio.

Nu ligger Albin i babysittern bredvid mig i sin söta gulrandiga dress.




Idag ska vi åka till Sollefteå till mamma och pappa, det ska bli himla roligt och mysigt. Först när vi kommer till stan ska vi hälsa på svåger Kennet och säga grattis i efterskott. Sedan åker vi vidare till Trolldalen till Abbes mormor och morfar. Där blir det middag, och så får vi äntligen se vad det är för kläder Albin ska få!

Nu ska jag gå och göra mig nån frulle, eller kanske ska säga lunch va? Klockan är ju trots allt 11.36. Albin har slumrat till här nu, skönt för han var väldigt trött...

På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0