Trevliga besök

Ja jag ska väl börja med natten som varit, som vanligt. Vi har en så rolig liten grabb. När han för en gångs skull somnade i hyffsad tid igår, det vill säga klockkan 22.20 så började han ju med att vakna 3 gånger under 1,5 timme. Men han somnade ju om lika fort så det är ju inget att tala om, han är ju inte van att sova den tiden heller så.
Men sedan när vi la oss så hade jag jättesvårt att somna, den blev nog efter halv två innan jag slumrade. Och vid två vaknade Albin, då ville han käka och sedan somnade han om på direkten. Sen vaknade han vid fem, vid sju, vid åtta och slutligen vid nio då vi klev upp. Så själv fick man ju inte vidare mycket sömn inte. Man är ju glad att han somnar om varje gång iallafall, men man hinner ju inte komma in i någon djupsömn.
Helst så önskar jag ju hellre att han sover åtminstone 5 timmar i sträck och kliver upp tidigare, istället för att vakna varje eller varannan timme och ligga längre. Det är ju som det är och det funkar ju. Men jag hoppas att han får någon rutin på sömnen snart.

Annars har det varit en helt underbar dag idag, om man tänker på hans mage, han har inte fått något ordentligt skov idag. Väldigt väldigt skönt. Vid tolvtiden idag så åkte vi till Ovanmo och hälsade på, där var Henrik med barnen och Stellan & Vicky. Vi lämnade julklappar till Patrik och Evelina eftersom vi inte träffar dom nåt mer innan jul. Drack en kopp kaffe och åt en av Elins goda lussebullar.

Efter den visiten så åkte vi vidare till Myrdalen och hälsade på gubben Larsson, han var lika glad och go som vanligt. Även där blev det kaffe med dopp...
Åkte hem, gick på ICA och handlade, sedan hem och lagade mat. Det blev pasta med skinksås.

Nu ikväll har vi inte gjort nåt speciellt, sett på teve och så har jag plockat en massa... man hittar bara mer och mer att göra hela tiden men man har inte tillräckligt med tid. Man har ju en söt liten grabb som ligger och gnäller och ropar på en hela tiden. Han vill ju att man ska vara hos han i princip hela tiden, vill bli road förstås.

Nu ska jag gå och lägga mig, och be till gudarna att vi får en bra natt. Tommy ska ju upp halv sju och åka med bussen till stan imorrn så jag och Albin blir själva hela dagen. Tro vad vi ska hitta på då?

Nä nu är det kvällen, GOD NATT!

Kommentarer
Postat av: Victoria

Ska ni till stan nåt innan jul? Vi har en julklapp till Albin som ni gärna får komma och hämta.

2008-12-08 @ 19:46:08
URL: http://victoriagt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0