Fredag hela veckan

Natten var hyffsad. Våran lilla buse somnade inte ordenligt förrän vid halv ett inatt, sov till halv fem då han åt lite och sedan sov han från sex till halv åtta då vi klev upp. Åt frukost med mormor.

Vid halv elva gick jag hem till Oppe och tog en dusch, sedan åkte jag och mamma till Mona Bodin, som gav mig massage. Jag hade presentkort på 30 minuter som jag fick i julklapp senaste julen. Jag tror hon masserade i 40-45 minuter. Det gjorde så jäkla ont, men det var skönt på samma gång. Jag var tydligen rätt spänd och hade många muskelknutar. Min fraktur som jag fick för 2 år sedan som sitter nere i ländryggen har jag ju alltid värk i, mer eller mindre - känner den alltså hela tiden. Men man känner konstigt nog inte något speciellt när man trycker just där på ryggen och det är svårt att hitta den exakta punkten. Men idag kände jag just den där punkten när hon drog från sida till sida. Efter denna behandling var jag helt slut, kände mig dåsig, trött, vinglade nästan fram och kände lite huvudvärk. Otroligt vilken effekt massage kan ha. Tommy var hemma med Abbe medans vi var borta.

Kom hem vid halv ett, mamma gjorde sig i ordning för att åka och jobba och jag gav Albin mat. Sedan gjorde vi oss i ordning och packade ihop allt pick & pack och åkte hem till Ramsele. Nu kanske det blir 8 dagar tills vi träffar Albins mormor och morfar igen. Då ska dom komma och hälsa på oss, på självaste LUCIA.

Innan vi åkte hem till oss idag så tittade vi först in hos faster Elin med familj där det blev ett himla ståhej, Albin fick såklart jätteont och skrek för brinnande livet, stackarn. Jag tycker hans skrik bara blir värre och värre med tiden, och det är klart, som han tränar sina stämband så är det ju inte knepigt...

Vi blev bara där en liten stund. Sedan åkte vi och handlade, jag fick ju bostadsbidraget på 1200 kronor idag. Handlade både lite nödvändigt som blöjor, tvättservetter och mat, men även lite onödigt som götta, läsk och ostkrokar. Man måste ju ha lite fredagsgott.

Albin fick medicin och mat vid fyra, halv fem. Sen mådde han bättre, Tommy klädde på honom och gick ut med vagnen. Jag var så grymt trött att jag somnade i soffan efter ett tag och jag kan säga att det var över 2,5 månad sen jag fick en sån där skön tupplur i soffan så det var helt underbart. Dom var borta i nästan 3 timmar och Albin hade sovit hela tiden.

När dom kom hem så såg vi IDOL och åt en massa gott. Kevin är som vanligt helt sanslöst bra, han äger helt enkelt. Dom andra är ju som tölpar om man jämnför med honom. Så, heja Kevin! Bara han blir kvar efter kvällens röstning så är jag nöjd.

Nu ser vi på Fredag hela veckan. Det är ju också så bra, framför allt den del med familjen med bögpapporna. Man får alltid skratta gott åt dom. Albin ligger och surrar lite med sin pappa, dom är så söta. Kan man bli annat än lycklig när man tittar och lyssnar på dom? Att man kan ha sån tur att få två av världens sötaste och goaste killar... Vi har ju Fredag hela veckan vi - Lediga, myser, ser teve och äter gott.

Den där babyvakten som vi skulle få av Oppe är ju tydligen väldigt bra och han kom med den till mamma & pappa igår. Men batterierna är så dåliga så dom behöver bytas ut, och det är några speciella batterier som pappa tror lär kosta ganska mycket att det nog är lika bra att istället köpa en ny babyvakt. Så det är bara att leta och bestämma vilken det får bli. Det blir väldigt härligt när vi får en sån, för då kan gubben ligga ute nere i vagnen och sova medan vi är inne. Och sen kan det ju också vara bra att ha med sig när man åker nånstans eller går nånstans med vagnen och han sover.

Imorgon är det Kajsa Kavat marknaden här i Ramsele. Det blir tomtar, luciasång, thaimat och en massa bord med olika grejer som säljs mm. Så man tar väl vagnen och går på byn, krubbar lite thai och tittar på luciatåget. Kanske träffar en massa människor man känner, brukar ju lätt bli så. Det blir nog väldigt mysigt iallafall. Det är ju härlig och trevlig stämning när det är liten marknad ute sådär, mörkt ute och en massa ljus tända och folk som är glada, framför allt barnen.

Sen så är ju tre av Tommys bröder i Ramsele i helgen, Kennet & hans Jonna kom ikväll, även Henrik med barnen. Stellan & Vicky kommer imorrn. Så vi lär väl träffa dom alla antar jag, alltid lika roligt!

Sen finna det ju tyvärr lite att göra här hemma också, en massa plock. Även diskning och dammsugning. Så vi får väl se om det blir gjort eller om man latar sig och skjuter fram det. Vet ju att det är ganska vanligt att det slutar så.

Nu ska jag gå till mina pojkar och fortsätta Fredagskvällen med teve och mys. Hoppas att Albin får fortsätta må bättre ikväll och sova en hyffsad natt. Det återstår att se.

Ha en bra kväll. På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0