Om ändå "tonten" fanns Edvin...

Nu är klockan 22.20 och Albin har just somnat i sin säng efter en liten måltid - WOW! Får se hur det går då... han har varit så grymt trött, men han blir sådär övertrött så att han nästan övergår till att bli pigg. Samma som mig. Han har inte sovit nästan nånting alls på hela dagen, ordentligt alltså. Våran lilla "Krakel Spektakel"  :)

Tidigare idag var jag på ica och handlade. Köpte mild havregröt, några burkar puré och ett 4-pack med mosad frukt, och allt till vår lille son. Så imorrn blir det första grötprovningen, det blir ju intressant!

Efter handlingen så åkte vi till Ovanmo för att hälsa på svägerskan och hennes son Edvin, som för övrigt blir bara roligare och roligare för varje gång man träffar honom. Och han är så otroligt fascinerad av tomten, eller "tonten" som han säger. Han är nästan besatt,  tror hela tiden att tomten ska komma, eller att dom ska hälsa på honom. Så himla söt.
 
Ja, om ändå tomten fanns Edvin. Då skulle din moster önska sig, framför allt en frisk rygg och en smal snygg kropp såklart, men sen skulle hon också väldigt gärna vilja ha en diskmaskin.
Som ni kanske förstår så har jag alltså tagit hand om en disk ikväll - blä! Skönt att det är gjort nu iallafall.

Ikväll var Tommy iväg och såg hockey hos sin pappa medan jag & Albin var hemma framför teven. När Tommy kom hem bestämde vi oss för att beställa pizza. Ja, idag igen! Och det var minst lika gott den här gången, framför allt väldigt lättsamt. Tyvärr inte lika billigt och nyttigt som det är gott, men men. Nu får det väl gå ett tag tills nästa gång.

I morgon bär det av till Trolldalen igen, till mamma & pappa. Blev bara så himla sugen. Och tanken av att vara ifrån dom ända till den 4:e Januari kändes för trist. Så vi gör en visit på 2 dygn. Vi åker hem till Ramsele på Onsdag igen. Då ska vi äta och mysa hemma hos Albins farmor.
Broder Oppe, hans Malin och hennes två jäntor kom ju till Trolldalen idag, så då får vi träffa dom också. Det lär väl mest troligt bli någon tripp ner på city också, se om det finns något intressant på rean...

Nu måste jag plocka lite, borsta tänderna och be en liten nattbön. Hoppas att man får somna i sådär hyffsat god tid, och sova obehindrat i några timmar. Både för våran och för Albins skull. Imorrn är det en ny dag med nya tag. Då måste man ju upp i god tid, äta grötfrukost, packa, plocka och kanske tvätta nån maskin bland annat.

GOD NATT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0