Lucia och full rulle


Dagen började bra. Albin somnade halv elva igår kväll. Vaknade först vid tre och åt, somnade väl om efter ett tag. Vaknade vid sju och åt igen. Jag klev upp en sväng och satte på teven och såg på lucian i cirka en minut, tänkte jag måste försöka sova en stund till. Men lämnade teven på så att jag kunde höra lite fina sånger in till sovrummet. Albin somnade en stund till, ingen lång stund, men när han vaknade så var han lite grinig, var antagligen bara för att han var less på att ligga. Då tog Tommy honom och klev upp. Jag fick ligga kvar en stund i sängen. Och det kan jag säga, det hör inte till vanligheten! Albin hade iallafall blivit nöjd så fort dom klev upp och hade legat tyst och snäll i Tommys knä medan han pratade i telefon i 40 minuter. Gopojken våran, så skönt när han mår bra!

När jag klev upp åt jag och Tommy varsin tallrik med gröt. Sedan började sysslorna. Jag plockade en massa, vek ungefär 5 tvättar, dammtorkade och diskade. Tommy dammsög och skakade mattorna. Sedan badade vi Albin och jag fick duscha. Efter det sprang jag iväg och handlade lite och hem snabbt och gjorde sallad som vi skulle ha till maten. Tyvärr hann jag aldrig skura, hade viktigare att göra så det får bli en annan dag. Strax före halv sex kom vårat finbesök, dvs mamma, pappa, Oppe och Olli. Har sett fram emot denna dag i en vecka nu. Måste ju också säga att Albin sov i vaggan i lite över 2 timmar innan dom kom. Helt otroligt! Jag hade pumpat lite så jag hade 170 ml i flaskan, och det passade väldigt bra att ge då, eftersom jag har såriga bröstvårtor som gör ganska så ont.

Dom hade med sig två goda pajer som Oppe hade gjort, så dom åt vi gladeligen. Sedan myste vi framför teven, Olli har lekt för fullt, Albin sovit lite mer. Vi tog bilen en säng och tittade på "Las Vegas"-huset här i Ramsele, så att Oppe och Olli skulle få se. Jag tror att dom blev ganska impad. Det är mäktigt detta hus, eller kanske ska säga deras arrangemang. Måste vara mycket jobb och ta mycket tid med all denna belysning och figurer dom sätter upp...

När vi kom hem blev det kaffe och god kaka framför Svensson Svensson. Och så såg vi lite på Faddergalan, det är så sorgligt. Man kan inte fatta hur dom har det, usch! Vi kan skatta oss lyckliga som får ha det så här pass bra.

Nu är det väl inte så länge kvar tills det är läggdags.. Den här dagen har varit väldigt bra måste jag väl säga.

Jag återkommer väl i morgon kan jag tro. Och då åker tyvärr min kära familj hem. Då är det bara att vänta tills det blir jag som åker dit, det kanske blir två dagar innan julafton mest troligt. Alltså, det är jul om 11 dagar?

Mina älsklingar som gör livet värt att leva...


Albin är en gladsprätt...


GOD NATT!

Kommentarer
Postat av: Annette

Hej familjen! :) Härligt att höra att det sker framsteg... det är denna period det händer så mycket så... :)

Tänkte höra med dig om du inte kunde lägga ut en bild på det där huset du pratar om "las vegas" så man får se vad det pratas om!

Många kramar från mig och God Jul och Gott Nytt år!

2008-12-15 @ 16:10:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0