Våran Onsdag

Det började med en jobbig natt. Jag la mig och somnade väldigt sent som vanligt (mitt eget fel). Sedan vaknade Abbe bara en stund senare då vi blev vakna ett bra tag. Stackarn var lite rädd och kunde inte somna om pga en mardröm. Han drömde bland annat att han och hans kusin Olli åt blåbärskakor som tydligen tillhörde ett vårtsvin, det vårtsvinet kom och började jaga dom och skulle äta upp dom. Inte konstigt att han var rädd...

Han somnade iallafall till slut (tack gode gud för det) och vi fick sova några timmar. Vid lunch-tid tog vi på oss kläder, gick ut och tog snowracern för att hälsa på våra kompisar. Det var jättefint ute och hur härligt som helst. Väl där blev det både kaffe, surr & innelek och utelek med varm choklad & kex.
Jag & Abbe lyckades även göra en liten volt med snowracern. Som tur var så gick det bra, jag blev lite blå på höften och fick ett litet sår på knät. Men känner mig inte mer ofärdig än vanligt.
 
Jag gjorde köttfärsbiffar, potatis och gräddsås till middag. Gud så fantastiskt gott. Med svartvinbärsgelé och smörgåsgurka till förstås. Efter det gatt jag lägga mig på sängen en stund, jag var helt slut. Ska bjuda på några bilder från dagen, sedan är det dags för sängen igen. Klockan är mycket och det är en dag imorgon också. Tro vad vi ska hitta på då?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0