På smällen

Jag och Tommy har tittat på Ensam mamma söker. Nu är det "På smällen", den är ju så bra. Har fått i mig lite gott kvällsfika.
Vi hade som sagt en lugn morgon idag, myste med frukost framför teven. Sedan tog vi vagnen och gick ut på prommis, trots att vädret inte alls var så trevligt. Det var mulet och blåste riktigt kallt. Gick och gick och gick och gick, efter nästan en timme somnade äntligen Albin. Då gick jag och handlade några saker och började sedan gå hemåt. Blev lite less då Albin vaknade redan då efter att bara ha sovit högst 20 minuter. Men då gick vi till svärfar, där Elin & grabbarna var så Abbe fick leka lite med Edvin. Det blev iallafall över 1,5 timmes promenad.
Vi åt middag av dom goda resterna från igår. Sedan har jag minsann legat i. Började med att damma överallt, alla möbler, hyllor, fönster, tv:n mm. Sedan torkade jag av alla dörrkarmar & dörrlister, dom blev så rena som det gick. Torkade även av diskmaskinen, kylen, frysen, micron, speglarna och glasrutorna. Vattnade alla blommor och körde dammsugaren över hela lyan. Är helt slut efter denna dag, har så ont i kroppen. Det känns jobbigt bara att gå och duscha. Men det ska jag göra efter filmen. Nu lite mer slapp i soffan först...



Kommentarer
Postat av: M.

Jäklar vad du har legat i! Flitig du är :D

Jag skulle också behöva göra ett sånt ryck .. huua:P

2010-10-03 @ 22:22:00
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/
Postat av: M.

Ja jag har varit ganska flitig förut.. innan hedda kom dammsög jag å skurade nästan 2-3 gånger i veckan... å bäddade oftast alltid sängen å de låg aldrig kläder överallt. Men nu! HERREFAN! De ligger saker ÖVERALLT. Ska vara glad om ja ids dammsuga 1 gång i veckan.. de står alltid grejer i köket som absolut inte hör hemma där.. kläderna ligger ÖVERALLT å hedda drar omkring med allting, haha! Å Emanuels rum ser ut som värsta bombnedslaget..å då vill ja inte prata om övervåningen för den ser ännu mer jävlig ut. När man ser allt detta då tappar man orken å då byggs de ju bara på ännu mer! haha. Fast idag har jag faktiskt rensat i köket, så nu är de ganska bra där inne. Men då har vi ju sjuttioelva rum till - SUCK!



Jo jag förstod det när det var lille tore som låg i den ^^, Kan sakna den stolen ibland.. den var ju så fin! ^^, Att dom inte kan vara bebisar lite längre, haha!

2010-10-04 @ 13:22:41
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0