Myskväll med Kajsa

Regnet har öst ner största delen av dagen och kvällen. Men det har varit ganska behagligt ändå. Jag blev lite stolt och nöjd över mig själv, att jag lyckades diska en ganska stor disk, samtidigt som jag hade Albin. Det är inte så ofta det händer.
Var på ica precis innan stängningsdags. Köpte lite gott som chips, dipp, cola och så snus förstås! Hade bestämt dejt med Kajsa, hon skulle komma till oss när hon slutat jobba. Så när klockan blev halv åtta dök hon upp. Albin härjade på med oss som vanligt. Han drog ner en kastrull på sina tår, för andra gången idag, aj aj! Han ramlade även och slog ansiktet i golvet och klämde handen på något vid när han lekte med ugnsluckan. Så kan det gå, man får ju hoppas att han kanske lär sig någon gång? Han har ändå blivit relativt tålig nu, ofta säger han inte ett knyst och när han väl gör det så går det över jättefort. Medan vi satt där i köket och lekte så tog han världens minsta myrsteg, kanske tre stycken. Man kan nog inte ens kalla det för steg, men han försökte ju iallafall. Duktig kille! Han somnade gott klockan nio och då slog jag & Kajsa på en film och började svulla lite.
Vid elva gick Kajsa och Jim härifrån. Jim kom hit efter jobbet halv elva och Tommy kom hem redan vid halv tio, jag kanske ska nämna att grabbarna jobbar på samma jobb. Nu ligger Tommy i sängen och jag funderar på att göra honom sällskap snart. Jag tar väl något att läsa en stund innan jag slår igen mina blå.
Nu är Måndagen snart över, redan. Skönt! Bara 4 dagar tills det är Fredag och helg igen...

Kommentarer
Postat av: Annette

Hej!



Nja, håret har växt ut nu faktiskt så nu gillar jag det inte längre.. Vill ha långt igen :(

2009-07-21 @ 11:23:28
URL: http://aninette.blogspot.com
Postat av: Emma

Hjälp!

Något har hänt på bloggen så man inte längre kan se hur många som följer min blogg, kan man få tillbaka de?

2009-07-21 @ 11:56:38
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Hanna - mamma till ♥Neo♥

jag va oxå på affären och köpte "gott" igårkväll, men jag glömde snus! =( så nu sitter jag här med en om dosa och väntar på att grabbarna ska vakna från sin middags lur, så vi kan åka och handla! haha!!



små "myrsteg" är oxå steg, hihi... snart går han nog ska du se! kram kram ^^

2009-07-21 @ 12:04:17
URL: http://hannaofsweden.se
Postat av: Victoria

Ja ni kan ju slå en signal innan i så fall bara så vi är inne. Det går väl framåt med köket ska målas idag (väggen) först gången sen måste vi nog måla en gång till. Efter det är det bänkskivor, diskbänk och kakel kvar.

2009-07-21 @ 12:09:24
URL: http://victoriagt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0