Bättre sent än aldrig...

Kanske? Ja, jag sa ju att jag skulle återkomma, igår. Men istället la jag mig på sängen vid 17:30 och somnade och fortsatte sova resten av kvällen. Det behövdes nog med tanke på hur jag mår och hur lite jag hade sovit. Det var gudomligt skönt! Tills Abbe vaknade klockan 1 på natten och var vaken i över två timmar och sen tog det en stund innan jag somnade om.

Men det gick iallafall bra att kliva upp i morse. Kände mig dock väldigt frusen. Var tvungen att ta en dusch eftersom jag skulle fara och jobba och kände mig ganska äcklig. Jag som typ aldrig duschar på morgonen, utan gör oftast det på kvällarna. Men just denna morgon, sätter jag mig i duchen. Men det kommer bara ljummet vatten, näst intill kallt. När jag är klar och kliver ur är jag ännu mer frusen. Säger åt Tommy att gå ner i källaren och kolla pannan, och den hade stannat, precis som jag trodde. Hur typiskt är inte det? Jaja, jag piggnade ju till lite åtminstone.

Annars då. Det enda som äntligen är borta är febern, hade t.o.m under 37 i morse. Men i övrigt så känner jag mig typ likadan. Snorar, hostar, knastrar ont i öronen ibland och känner mig mer eller mindre som en zombie. Men jag var på jobbet idag, jag kan ju inte vara hemma hur länge som helst.

Jag längtar tills vi får flytta in i vårat hus, och får fortsätta fixa. Det är fullt med tankar och bilder i huvudet hela tiden. Man funderar på färg, golv och tapeter. Och på möbleringar och nya möbler. Åh! Pappa har iallafall ordnat mera väggfärg nu som vi ska ha till väggarna i hallen, vit såklart. Kommer bli super! Även taket kommer att målas där, bara för att det ska bli lika fräscht.
 
Måste säga än en gång att jag har världens bästa föräldrar. Kan inte sägas för mycket! Som dom ställer upp! Hur ska man någonsin kunna tacka dom tillräckligt?

Nu måste jag borsta tänderna och krypa ner bredvid mina grabbar, imorgon är en ny arbetsdag. Hoppas verkligen att det känns lite bättre då, den verkar lite seg denna influensa. Godnatt!



Här får ni en skymt av kaminen och lite golv i hallen :)


Kommentarer
Postat av: Mammi

Det skall bli spännande att se ert nya hus och jag skriver under på att du och dina bröder har superföräldrar och det är skönt att höra att du uppskattar detta, inte alla som kan säga så, tack och lov vet jag att våra ungar säger samma sak, men så har vi ju ALLA växt upp tillsammans <3<3<3

2012-04-17 @ 12:16:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0