22:00

Ja nu lider denna Torsdag mot sitt slut och den har varit bra. Albin var som sagt hos dagmamma på förmiddagen, när han kom hem fick han lägga sig och sova. Då fick jag besök av min älskade Malin, det var trevligt att surra en stund för det blir ju inte alls ofta. Tommy åkte iväg på jobbet vid 12-tiden. När Abbe vaknade blev det lite mellis och lite mys framför datorn. Lekte lite, plockade lite, vattnade blommorna, bäddade sängen och lite andra småsaker innan jag gjorde mat. Det blev enkelt idag, falukorv & makaroner och Albin åt jättebra!
Vid fem-tiden kom våra vänner Anneli & Max och hälsade på, det var jättekul med besök. Men Albin var lite väl uppskruvad och han slog Max lite lätt på huvudet några gånger. Det är inte roligt när han håller på så. Men jag tror inte att han riktigt förstår att han är dum när han gör det. Ändå har vi alltid varit "hårda" och tydliga ända från början när det gäller sånt. Det är som att han har lite svårt att tygla sig själv när han är sådär extra överaktiv. Han kramades mycket med Max också, dom var så söta. Det blev lite fika och Playhouse Disney innan dom åkte hem. Då var det läggdags för lilleman.
Jag sitter som vanligt vid datorn och teven, har som sagt klickat hem New Moon åt mig själv och en Pop-beställning åt Albin. Sveriges fulaste hem och Lyxfällan är det som har rullat på televisionen och snart blir det nog sängen för mig också.
Imorrn är det Fredag och det betyder Fredagsmys & helg - underbart!



Lägger in en vinterbild på huset vi bor i


Kommentarer
Postat av: Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥

Jag har läst att barn är över tre år innan dom förstår att det gör ont när man slåss...så lille goa Abbe förstår inte än VARFÖR man inte får slå... :)



Jag slängde boken för att det var en poketbok...skulle annars aldrig slänga den, jag som är kär i ALLA mina böcker annars ;)



Kram

2010-03-18 @ 22:17:53
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0